Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για τον μικρό Παναγιώτη που πάσχει από νευροβλάστωμα! Φεύγει για Νέα Υόρκη

Με την βοήθεια όλων μας, κατάφεραν και συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα χρήματα που χρειαζόταν ο μικρός Πανούλης που πάσχει από νευροβλάστωμα, για να μεταφερθεί στο εξωτερικό για τις κατάλληλες θεραπείες και επεμβάσεις.

Ο Παναγιώτης, που είναι μόλις 4.5 ετών, παλεύει εδώ και 21 μήνες από μια επιθετική μορφή καρκίνου που τον ταλαιπωρεί. Αν η μετάβασή του δε γίνει άμεσα σε κατάλληλο νοσοκομείο του εξωτερικού, ο μικρός θα έχει τραγική κατάληξη.

Ωστόσο, οικογενειακοί φίλοι του παιδιού που ασχολούνται με την συγκέντρωση χρημάτων, έγραψαν ανακοίνωση στην σελίδα του facebook που έχει δημιουργηθεί για τον Παναγιώτη, πως ο μικρός θα φύγει σύντομα για το ιατρικό θεραπευτικό κέντρο «Memorial Sloan Kettering Cancer Center» που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, αφού ενημερώθηκαν πως το ραντεβού τους είναι για τις 4 Μαρτίου.

Η παραμονή του μικρού αγοριού στο νοσοκομείο θα είναι μεγάλη και οι θεραπείες πολλές και αφού οι γονείς δεν διαθέτουν χρήματα, η συγκέντρωση τους θα συνεχίσει να γίνεται ενώ εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί ήδη για να μαζευτούν και άλλα χρήματα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να προσφέρετε τη βοήθεια σας, μπορείτε να μπείτε στη σελίδα του facebook «Ελπιδα για τον Πανουλη!!!!!!», που είναι η επίσημη και μοναδική σελίδα που υπάρχει στο διαδίκτυο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved