Facepainting: Η τέλεια ιδέα για πάρτι!

Τα παιδιά τρελαίνονται να βλέπουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη με βαμμένο το πρόσωπό τους με διάφορα σχέδια. Είναι άκρως διασκεδαστικό για τα πιτσιρίκια και είναι σίγουρο πως θα λατρέψουν το πάρτι.

Τα κορίτσια μπορούν να μετατραπούν μέσα σε λίγη ώρα σε πεταλουδίτσες ενώ τα αγοράκια γρήγορα μεταμορφώνονται σε spider man με ένα μισό κόκκινο και μισό μαύρο βαμμένο πρόσωπο.

Προηγουμένως όμως, θα πρέπει να σας καθησυχάσουμε για τις πιθανές ανησυχίες που έχετε σε ό,τι αφορά την ασφάλεια αυτής της δραστηριότητας.

• Θα πρέπει λοιπόν πρώτα απ' όλα να σιγουρευτείτε ότι ο άνθρωπος που θα έρθει για να διασκεδάσει τα παιδιά σας βάφοντάς τα τηρεί όλους τους κανόνες υγιεινής. (καθαρό σφουγγάρι για κάθε πρόσωπο, συχνές αλλαγές νερού, κατάλληλες βαφές προσώπου κτλ.)

• Κάνετε επίσης συγκεκριμένη συμφωνία για το πόσα παιδιά θα βάψει. Για να καταλάβετε, ένας καλός καλλιτέχνης βαφής προσώπου μπορεί να βάψει από 8 έως 12 παιδιά σε μία ώρα. Δεν θα καταφέρετε τίποτα αν έχετε καλέσει πάνω από 45 παιδιά γιατί το πάρτι θα έχει τελειώσει και ο άνθρωπος θα συνεχίζει να βάφει.

• Μία πολύ καλή λύση είναι να μιλήσετε με τον άνθρωπο που θα βάψει τα παιδάκια ώστε να δημιουργήσετε ένα θεματικό πάρτι. Για παράδειγμα θα είναι ωραίο τα κοριτσάκια να είναι βαμμένα στο πρόσωπο με λουλούδια και τα αγόρια ως spiderman.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved