Ιωάννα Τούνη: Βόλτες στο Λας Βέγκας με τον γιο της – Νέες φωτογραφίες

Η επιχειρηματίας έχει πάρει μαζί τον γιο της και σε αυτό το υπερατλαντικό ταξίδι.

Ιωάννα Τούνη: Βόλτες στο Λας Βέγκας με τον γιο της – Νέες φωτογραφίες

Στο Λας Βέγκας βρίσκεται αυτές τις μέρες η Ιωάννα Τούνη χωρίς τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά πάντα με τον γιο της και τον καλό της φίλο Στέφανο. Νωρίτερα είχε επισκεφτεί και το Σικάγο.

Φώτο από το νέο υπερατλαντικό ταξίδι του Πάρη - Λίστα με τις χώρες που έχει επισκεφθεί

Η επιχειρηματίας ανεβάζει συνεχώς βίντεο και στιγμιότυπα από τα μέρη που έχει επισκεφτεί μέχρι τώρα αλλά και από το πολυτελές ξενοδοχείο που μένει.

Κι αυτή τη φορά η Ιωάννα Τούνη δέχτηκε πολλά και επικριτικά σχόλια σχετικά με την επίδειξη πλούτου, όμως εκείνη δεν πτοήθηκε. Απεναντίας, ανέβασε βίντεο στο Tik Tok όπου χορεύει και σχολιάζει: « Εν τω μεταξύ, εγώ ενώ με κράζει η μισή Ελλάδα. Συμπεθέρες μου αυτό είναι το ΣΩΣΤΟ το mood για να σκάνε οι haters».

Οι φωτογραφίες με τον Πάρη από το Λας Βέγκας

Παντού και πάντα μαζί με τον μοναχογιό της. Η επιχειρηματίας αναρτά απανωτά stories με τον Πάρη δείχνοντάς τον να περπατά στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο, να χαζεύει τη θέα από…ψηλά,

touni-me-gio-sto-las-vegas-(6).jpg

να είναι στο καρότσι ή στην αγκαλιά της μαμάς του.

Το βέβαιο είναι ότι μαμά και γιος περνούν καλά, απολαμβάνοντας όλα τα νέα και εντυπωσιακά πράγματα που βλέπουν.

Η Ιωάννα Τούνη λατρεύει τα ταξίδια και προσπαθεί να πραγματοποιεί αρκετά μέσα στον χρόνο. Σε πολλά από αυτά συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση και προφανώς καθόλου δεν την στεναχωρεί.

Και φυσικά, στο πλευρό της έχει πάντα τον μοναχογιό της ο οποίος είναι η ζωή της όλη.

«Ότι πιο σημαντικό και δύσκολο και ΥΠΕΡΟΧΟ έχω καταφέρει στην ζωή μου μέχρι σήμερα, είναι η μητρότητα❤️🥹 Νιώθω πως το να είσαι μαμά, είναι το πιο δύσκολο και παράλληλα το πιο όμορφο πράγμα σε όλο τον κόσμο! Και θέλω απλά να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ σε όσες μανούλες βρίσκονται σε αυτό το προφιλ… και να σας δώσω μια σφιχτή ιντερνετική αγκαλιά…. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ! Σας αγαπώ & σας θαυμάζω», είχε γράψει χαρακτηριστικά πριν μερικές ημέρες σε ποστ της με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved