Βασιλική Μιλλούση: Το ταλέντο της Σοφίας στο πιάνο και η αναφορά στον Χρήστο Μάστορα

Η κόρη της Βασιλικής Μιλλούση παίζει πιάνο και το απολαμβάνει.

Βασιλική Μιλλούση: Το ταλέντο της Σοφίας στο πιάνο και η αναφορά στον Χρήστο Μάστορα

πηγή: instagram @xmastoras

Η μουσική λένε ότι συντροφεύει τον άνθρωπο από την πρώτη κιόλας στιγμή που δημιουργείται: από τη μήτρα. Λένε επίσης, ότι η πρώτη μελωδία που ακούει είναι ο χτύπος της καρδιάς της μητέρας.

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν από μικρά τη μουσική, μέσα από νανουρίσματα της μαμάς, παιδικά τραγούδια και γενικότερα ρυθμούς που ακούν καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Αν έχουν και νονό έναν γνωστό τραγουδιστή; Τότε δεν γίνεται να μη δείξουν μια ιδιαίτερη αγάπη για τη μουσική.

Αυτό συμβαίνει και στη περίπτωση της Σοφίας, κόρης της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια, που νονός της δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Μάστορα.

Ο frontman του συγκροτήματος «Μέλισσες», έχει βαφτίσει τη μεγάλη κόρη του ζευγαριού και όπως φαίνεται το λάδι «έπιασε τόπο». Στο βίντεο που δημοσίευσε η Βασιλική Μιλλούση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνει την κόρη της να φορά στολή πριγκίπισσας και να παίζει μουσική στο μικρό ροζ πιανάκι της.

«Μάλλον φταίει το λάδι», σχολιάζει η γνωστή αθλήτρια κάνοντας tag τον νονό για να δει την ανάρτησή της.

Όπως θα δείτε, η Σοφία είναι αξιολάτρευτη και αφοσιωμένη στο παίξιμο του πιάνου της.

https://www.instagram.com/reel/C7RoKC7ojEo/

Ο Χρήστος Μάστορας είναι ένας περήφανος νονός και το έχει δείξει αρκετές φορές μέσα από τις δικές του αναρτήσεις.

«7 Σεπτέμβρη :Σοφία μου! Ήρθα στη ζωή σου για να σου «δώσω» το όνομα σου κι εσύ στη δίκη μου για να μου δώσεις τη χάρη του… Εσύ μέρα με τη μέρα πιο δυνατή, πιο άξια και
πιο λαμπερή, κι εγώ ,όταν θα ‘σαι πια μεγάλη και θα μπορείς να διαβάζεις τις αναρτήσεις του νονού σου, ελπίζω να ‘μαι λιγάκι πιο σοφός… Χρόνια πολλά! Να χαίρεσαι το όνομα σου κι εμείς εσένα!

Υ.Γ. @eleftherios_petrounias @vasilikimillousi το όνομα φυσικά το δώσατε εσείς😁 εγώ είμαι ο μεσάζων 😋😋❤️..», είχε γράψει κάτω από τη φωτογραφία που τον έδειχνε να κρατά στην αγκαλιά του τη βαφτιστήρα του τη μέρα της βάφτισης.

xmastoras_1-sofia.jpg

πηγή: instagram @xmastoras

Εκτός από αυτή την ανάρτηση όμως, ο τραγουδιστής έχει κάνει ακόμη μία με αφορμή τα γενέθλια της Σοφίας. Τότε κάτω από τις φωτογραφίες που τον έδειχναν στο πλευρό της οικογένειας Πετρούνια είχε γράψει:

«Χρόνια πολλά μικρή μου Σοφία!
Ευχαριστούμε που φωτίζεις τις ζωές μας και που χωρίς να το γνωρίζεις μας κάνεις «Σοφ-ότερους». Τις ώρες που όλη η οικογένεια -της οποίας μέλος νιώθω κι εγώ- κάνει ένα κύκλο γύρω από τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, τότε ακριβώς είναι και που νιώθει και τη μεγαλύτερη ευτυχία.Τα παιδιά είναι το νόημα της ζωής, τα παιδιά είναι η ελπίδα, η αγνότητα και η πηγή ευτυχίας. Εύχομαι σε όλους να έχουν την τύχη να αναλάβουν την ευθύνη ενός νονού, ενός δασκάλου, ενός γονιού. Εύχομαι στη Σοφία να τα 100στίσει αρχικά και κάποτε να νιώσει κι εκείνη με τη σειρά της ο,τι νιώθω εγώ σε κάθε επίσκεψη στο Πετρουνέικο! ❤️❤️»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved