Η Χουρέμ έγινε μαμά! Το συγκινητικό της μήνυμα στην κόρη της! (εικόνες)

Στις 21:00 ώρα Ελλάδος αποφάσισε η Χουρέμ, κατά κόσμον Μεριέμ Ουζερλί, να δημοσιοποιήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μια φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της, η οποία γεννήθηκε στις 10/02/14.

Η Χουρέμ έγινε μαμά! Το συγκινητικό της μήνυμα στην κόρη της! (εικόνες)

Μόλις δύο ημέρες πριν γεννήσει είχει ποστάρει φωτογραφία της με τη μεγάλη κοιλιά της και να που τελικά το κοριτσάκι της ήρθε στον κόσμο!

Η ίδια γράφει στην φωτογραφία:

«Καλώς ήλθες στον κόσμο αγαπημένη μου Λάρα Ουζερλί (10/02/14)! Ευχαριστώ το Θεό που σε έστειλε σε εμένα και ήρθες σε αυτό τον κόσμο υγιής! Ευχαριστώ τον Παντοδύναμο που μου έδωσε την δύναμη να σε προστατεύσω από την πρώτη στιγμή! Είσαι ζωντανή! Αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο. Θέλω να ευχαριστήσω την πολύ κοντινή μου φίλη Άνα, η οποία ήταν δίπλα μου την ώρα του τοκετού και θέλω να ευχαριστήσω όλη μου την οικογένεια, όλους μου τους φίλους και φυσικά όλους εσάς, που πάντα μου στέλνατε θετική σκέψη και αγάπη. Σας ευχαριστώ πολύ!».

Η Χουρέμ, σόκαρε το κοινό όταν στην αρχή της εγκυμοσύνης της είχε δηλώσει για τον πατέρα του παιδιού της πως αγάπησε έναν άντρα που στην πραγματικότητα δεν υπήρχε και πως ο ίδιος άνθρωπος της είχε ζητήσει να κάνει έκτρωση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved