Πατινάζ: Η 15χρονη αθλήτρια που άφησε άφωνο το κοινό και πήρε την πρωτιά στους Ολυμπιακούς (εικόνες, βίντεο)

Η 15χρονη Τζούλια Λιπνίτσκαϊα είχε το κράμα πρωταθλητή!  Στην τελευταία της επίδειξη κατάφερε να αφήσει άφωνο το κοινό με την τέλεια της απόδοση στο πατινάζ.

Πατινάζ: Η 15χρονη αθλήτρια που άφησε άφωνο το κοινό και πήρε την πρωτιά στους Ολυμπιακούς (εικόνες, βίντεο)

Κατάφερε να ξεσηκώσει χιλιάδες θεατές που βρίσκονταν στο στάδιο για να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις πατινάζ και έκανε μια τόσο καλή εμφάνιση που θύμισε της Τάρα Λιπίνσκι όταν κέρδισε το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008.

Η 15χρονη έφερε την ομάδα της πρώτη στην κατάταξη και κατάφερε να ξεπεράσει με την απόδοσή της μεγάλες ανταγωνίστριες όπως η Καρολίνα Κόστνερ από την Ιταλία και την Γιαπωνέζα Μάο Ασάντα.

Η Λιπίνσκι μίλησε για το μεγάλο αυτό ταλέντο και είπε: «Λάτρεψα την ενέργεια και το πάθος μέσα της. Είμαστε όμως διαφορετικές. Αν και ήμουν νέα όταν αγωνίστηκα, θυμάμαι πως ήθελα να δείξω πως μπορώ να κάνω πατινάζ με τα μεγάλα ονόματα».

Από την άλλη η Λιπνίτσκαϊα δήλωσε πως «όλο το ζητοκραύγασμα ήταν ασυνήθιστο. Ηταν μια μεγάλη ευχαρίστηση για μένα. Χαίρομαι που ήταν ευχάριστο και για τους θεατές και που η ομάδα μου βρίσκεται στη πρώτη θέση».

Η ευελιξία της σε κάθε κίνηση, συνδυασμένη με τη ταχύτητα, της χάρισαν 72.90 πόντους από τους κριτές.

Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved