Μεγάλος Διαγωνισμός: Το 3 in 1 πασχαλινό δώρο που θα «συνοδεύει» το μικρό σου σε κάθε εξόρμηση

Βρισκόμαστε μία «ανάσα» από το Πάσχα και αυτό, ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: Η ανυπομονησία μικρών και μεγάλων για την ανοιξιάτικη εξόρμηση βρίσκεται στα ύψη.

Μεγάλος Διαγωνισμός: Το 3 in 1 πασχαλινό δώρο που θα «συνοδεύει» το μικρό σου σε κάθε εξόρμηση

Βλέπεις, οι δύο εβδομάδες διακοπών από το σχολείο, είναι η ιδανική αφορμή για να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί, βοηθώντας φυσικά το μικρό σου, να αναπτύξει παραπάνω τις δεξιότητές του.

Ανεξαρτήτως λοιπόν, το πού θα σας βρει η Μεγάλη Εβδομάδα, το πιο σημαντικό είναι να επιλέξεις για το παιδί σου το πασχαλινό δώρο ή μάλλον το «όχημα», που θα το συνοδεύσει στις ατέλειωτες βόλτες του, αλλά συγχρόνως θα το βοηθήσει να αναπτύξει την… οδηγική του συμπεριφορά. Μην χάνεις άλλο χρόνο, διότι υπάρχει ένα όχημα, που έχει δημιουργηθεί ακριβώς γι’ αυτόν τον σκοπό και κάτι μας λέει πως έχει μία θέση στο φετινό πασχαλινό καλάθι του μικρού σου. Ποιο είναι αυτό; Το Shoko πατίνι Prime 3 in 1 της AS Company.

Πρόκειται για ένα πατίνι με πολλαπλές χρήσεις, το οποίο «έρχεται» να αναδείξει το μικρό σου στον καλύτερο driver, πρώτα πάνω στην εργονομική θέση του με την καθοδήγησή σου, μετά, με το πατίνι ισορροπίας με άνετη θέση που θα μετατραπεί και θα το οδηγεί μόνο του και τέλος, με το πατίνι με τρεις ρόδες που θα έχει στα χέρια του για να κάνει βόλτες με άνεση, ασφάλεια και στυλ. Αυτό βέβαια, από τα έξι του χρόνια και μετά, χρησιμοποιώντας το χερούλι καθοδήγησης γονέα που χρειαζόταν στην αρχή, ως το τιμόνι του.

Αν λοιπόν, θέλεις το φετινό πασχαλινό δώρο του παιδιού σου να έρθει λίγο νωρίτερα, ώστε να το συνοδεύσει στις ανοιξιάτικες βόλτες του, εμείς είμαστε εδώ για εσένα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να λάβεις μέρος στον πιο… Shoko διαγωνισμό!

Διότι, τώρα είναι μία καλή ευκαιρία να κερδίσεις ένα Shoko Πατίνι πολυμορφικό Prime 3 in 1, το οποίο θα «γεμίσει» το πασχαλινό καλάθι και θα μοιράσει χαμόγελα. Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός μας θα διαρκέσει από τις 23 έως τις 27 Απριλίου και μπορείς να λάβεις μέρος σε αυτόν, ακολουθώντας δύο μόλις βήματα. Μέσα σε αυτό το διάστημα, κάνεις follow τον λογαριασμό του Mothersblog.gr και της AS Company στο Instagram και mention δύο φίλες σου στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση. Και στη συνέχεια, απλά περιμένεις να δεις αν θα είσαι μία από τις δύο νικήτριες, ώστε να μας ενημερώσεις αν έχεις αγόρι ή κορίτσι αλλά και να μάθουμε την ηλικία του, για να αποκτήσεις το αντίστοιχο πατίνι Shoko.

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις το «όχημα» που θα φορτώσετε κατευθείαν στο αμάξι μαζί με τις αποσκευές των πασχαλινών διακοπών σας.

Όροι διαγωνισμού

#Shoko #scooter #ascompany #kidsscooter #scooterforkids #outdooractivities

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved