Σάκης Ρουβάς: Οι αναρτήσεις της 15χρονης κόρης του, Αναστασίας στην παραλία και τον ιππικό όμιλο

Η Αναστασία Ρουβά λατρεύει τα άλογα.

Σάκης Ρουβάς: Οι αναρτήσεις της 15χρονης κόρης του, Αναστασίας στην παραλία και τον ιππικό όμιλο

Η μεγάλη κόρη της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά έχει αλλάξει πολύ το τελευταίο διάστημα.

Η Αναστασία, που θα γίνει 16 ετών τον προσεχή Νοέμβρη, είναι ένα ψηλό κορίτσι - έχει φτάσει σε ύψος τη μητέρα της - με υπέροχη κορμοστασιά και που μάλιστα μοιάζει πολύ στην Κάτια Ζυγούλη.

Η Αναστασία έχει δικούς της λογαριασμούς στα social media και κανείς μπορεί να δει πόσο έχει αλλάξει. Σε αυτούς τους λογαριασμούς αναρτά βίντεο και φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Αγαπημένη της ανάρτηση; Αυτή εδώ που τη δείχνει στην αγκαλιά του μπαμπά της, Σάκη Ρουβά. Γι' αυτό άλλωστε και την έχει καρφιτσωμένη στην αρχική της σελίδα στο TikTok.

Αναστασία Ρουβά: Τραγουδά «Θέλεις ή δεν θέλεις» με τον μπαμπά της, Σάκη (vid)

Η Αναστασία λατρεύει τα άλογα και τη θάλασσα

Δύο από τις πιο μεγάλες αγάπες της Αναστασίας είναι τα άλογα και η θάλασσα. Να σας θυμίσουμε πως η μαμά της πριν μερικά χρόνια είχε δημοσιεύσει βίντεο που έδειχνε τις δυο τους να φροντίζουν τα άλογα που ιππεύουν στον ιππικό όμιλο. Αγάπη που έχει μέχρι και σήμερα η Αναστασία. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς παρακάτω στην πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της αλόγου.

anastasia-rouva-ippasia.jpg

Όσο για την αγάπη προς τη θάλασσα; Για αυτό έχει φροντίσει ο μπαμπάς Σάκης Ρουβάς. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ως γνήσιος νησιώτης και Κερκυραίος, έχει πολύ καλή σχέση με το υγρό στοιχείο. Του αρέσει να ψαρεύει, να κολυμπά και φυσικά να πηγαίνει βόλτες με το σκάφος.

sakis-royvas.jpg

«Sea lover (λάτρης της θάλασσας)!!! #sailing #greeksummer #greekislands», είχε σχολιάσει το 2019 κάτω από αυτή τη φωτογραφία.

Sea lover είναι και η Αναστασία και αυτό το μαρτυρά η δεύτερη ανάρτησή της. Η φωτογραφία της από ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα δίπλα στη θάλασσα.

anastasia-rouva-(2).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved