Είσαι millennial μαμά; Να τέσσερις συσκευές που θα χρειαστείς στο σπίτι

Αν είσαι millennial μαμά -ανήκεις δηλαδή στη λεγόμενη γενιά Υ- τότε αυτό, μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα:

Είσαι millennial μαμά; Να τέσσερις συσκευές που θα χρειαστείς στο σπίτι

Η τεχνολογία είναι η παιδική σου ηλικία και η αναζήτηση smart λύσεων, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά με τα παιδιά σου, βρίσκεται στις προτεραιότητές σου.

Πρόκειται για μία καθημερινότητα άλλωστε, που ενώ οι ρυθμοί είναι γρήγοροι, δεν θέλεις να συμβιβάζεσαι και προσπαθείς να αξιοποιείς στο έπακρον τον ελεύθερο χρόνο με τα μικρά σου, τον σύζυγό σου και τις φίλες σου. Μέσα σε όλα όμως, υπάρχει ακόμη ένα task, στο οποίο καλείσαι να αντεπεξέρχεσαι κάθε ημέρα: Να έχεις πάντα ένα καθαρό σπίτι.

Πάμε στοίχημα άλλωστε, πως αν υπήρχε ένα smart τζίνι, το «καθαρό» σπίτι θα ήταν μία από τις τρεις επιθυμίες σου. Επειδή όμως, σε αυτήν τη φάση της ζωής σου, χρειάζεσαι κάτι περισσότερο -ή έστω όμοιο- με ένα θαύμα, τι θα έλεγες να βάλεις στην καθημερινή σου ρουτίνα μεγάλες οικιακές συσκευές, για πιο πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις; Αντί για τζίνι λοιπόν, ήρθε η ώρα να επιλέξεις genius συσκευές από το Πλαίσιο, μιας και αποτελούν πλέον μέρος του DNA του. Πάμε να τις γνωρίσουμε καλύτερα;

Το πλυντήριο πιάτων που θα σου «λύσει» τα χέρια

Μπορεί να έχεις μία γεμάτη καθημερινότητα, με απανωτά meetings στο γραφείο, βόλτες στα συνοικιακά πάρκα της γειτονιάς με τα παιδιά σου και μία…στοίβα πιάτων στον νεροχύτη του σπιτιού σου, ωστόσο δεν χρειάζεται κανένας λόγος να ανησυχείς. Διότι, υπάρχει λύση να τα προλάβεις όλα!

Βλέπεις, υπάρχει μία οικιακή συσκευή που μπορεί να σου… πλύνει τα πιάτα, ενώ εσύ κάνεις ένα mini break. Ο λόγος φυσικά για το LG πλυντήριο πιάτων, με χωρητικότητα 14 σερβίτσιων και αθόρυβη λειτουργία που σου «υπόσχεται» βαθύ καθαρισμό και αποστείρωση των σκευών σου με πρόγραμμα ατμού, χωρίς καμία φθορά! Και μάλιστα, αξιοποιώντας τις υπηρεσίες που σου προσφέρει το Πλαίσιο, όπως επισκευή της οικιακής συσκευής σου, εγκατάσταση, απεγκατάσταση και ανακύκλωση της παλιάς, μπορείς στην κυριολεξία να κάνεις ένα ήσυχο power nap μέσα στην ημέρα σου, ενώ… πλένεις τα πιάτα σου.

plaisio1.jpg

Όταν το μαγείρεμα σου γίνεται πιο υγιεινό και πιο γρήγορο

Ως μανούλα, σίγουρα δεν βλέπεις την ώρα να επιστρέψεις στο σπίτι και να πάρεις αγκαλιά τα παιδιά σου, ωστόσο γνωρίζεις ήδη πως το μαγείρεμα που σε περιμένει, ίσως σου στερήσει έστω και λίγο από τον πολύτιμο χρόνο που θέλεις μαζί τους. Γι’ αυτό και σου έχουμε μία καλύτερη ιδέα: Τι θα έλεγες αν επιχειρούσατε να μαγειρέψετε μαζί;

Με αυτόν τον τρόπο θα προετοιμάσεις και το φαγητό της επόμενης μέρας, θα περάσεις δημιουργικό χρόνο μαζί τους αλλά και θα τα φέρεις σε πιο στενή επαφή με τα τρόφιμα που θέλεις να επιλέγουν για τη διατροφή τους.

Και μάλιστα, ως millennial μαμά, γνωρίζεις καλά, πως ο πιο «έξυπνος» τρόπος να το κάνεις αυτό, είναι με μία φριτέζα αέρος και συγκεκριμένα, η Ninja Φριτέζα Αέρος Foodi Max Dual Zone, που με τις επτά διαθέσιμες λειτουργίες της, σου δίνει τη δυνατότητα να προετοιμάζεις με τα μικρά σου δύο γεύματα ταυτόχρονα, είτε τηγανίζοντας, είτε ψήνοντάς τα. Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι απλή: Επιλέγετε τα υλικά, τα βάζετε στον κάδο, ρίχνετε ελάχιστο λάδι και… καλό ψήσιμο!

plaisio2.jpg

Σκούπισμα και σφουγγάρισμα με μία συσκευή… γίνεται;

Αφού ολοκληρώσαμε τη συζήτηση περί οικιακών συσκευών, οι οποίες θα δώσουν έναν smart «αέρα» στην κουζίνα σου, ας προχωρήσουμε στο «κεφάλαιο» γενική καθαριότητα σπιτιού. Αλήθεια, εσύ όταν ακούς τη λέξη «γενική», πού πάει το μυαλό σου;

Αν σκέφτηκες το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα, τότε σίγουρα ψάχνεις έναν τρόπο να γίνονται πιο γρήγορα ή, ας πούμε με μία συσκευή. Και πίστεψέ μας, μπορείς να τα καταφέρεις! Διότι με την Xiaomi σκούπα ρομπότ X10+ έχεις την ευκαιρία να καθαρίσεις μέχρι και 162 τετραγωνικά με μία φόρτιση και να εξαφανίσεις και τους πιο σκληρούς λεκέδες γρήγορα και με τη μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.

plaisio3.jpg

Είτε την παραγγείλεις, είτε την αγοράσεις από φυσικό κατάστημα, πρέπει να γνωρίζεις ότι το Πλαίσιο, σου προσφέρει διάφορους τρόπους πληρωμής, όπως το πρόγραμμα δόσεων χωρίς κάρτα ΜΗΝΑ ΜΗΝΑ ή το πρόγραμμα Πλαίσιο διά 4, με το οποίο μπορείς να κάνεις τώρα τις αγορές σου και να τις εξοφλήσεις μέσω της χρεωστικής σου κάρτας, σε 4 ισόποσες πληρωμές, ξεκινώντας την πρώτη πληρωμή την ημέρα της αγοράς σου, και θα δεις πώς μπορείς να μετατρέψεις το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα του σπιτιού σου, στην πιο γρήγορη και εύκολη δουλειά.

Όταν το πλύσιμο των ρούχων γίνεται η αγαπημένη σου συνήθεια

Ένα πλυντήριο με τα λευκά, ένα με τα μαύρα, ένα με τα χρωματιστά και πάλι από την αρχή. Αν η παραπάνω πρόταση, σε φέρνει αντιμέτωπη με το καλάθι των άπλυτων ρούχων, που σε περιμένει εδώ και μέρες, τότε σίγουρα εύχεσαι να είχες καθαρά και στεγνά ρούχα σε ελάχιστο χρόνο με μία μόλις συσκευή. Κάνουμε λάθος;

Σου έχουμε ευχάριστα νέα! Ευτυχώς για εσένα, το Πλαίσιο έρχεται με το LG πλυντήριο- στεγνωτήριο με ΑI τεχνολογία και Υγιεινή με ατμό, για να σε διευκολύνει με τη χωρητικότητά του, το γρήγορο πρόγραμμα και τη βελτιστοποίηση των υφασμάτων σου.

Πέρα από αυτά όμως, σου δίνει την επιλογή της υπηρεσίας παράδοσης, η οποία σε εξυπηρετεί στο έπακρον. Είτε θέλεις το δέμα σου την επόμενη ημέρα, είτε δουλεύεις τις πρωινές ώρες και μπορείς να το παραλάβεις μόνο το απόγευμα, και με live tracking, όπου μπορείς να δεις live πού βρίσκεται η παραγγελία σου.

plaisio4.jpg

Ως millennial μαμά, γνωρίζεις πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Διότι, όσα πράγματα και να έχεις μέσα στην καθημερινότητά σου, θα συνεχίσεις να εργάζεσαι σκληρά, να διεκδικείς τα «θέλω» σου, να περνάς ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σου παιδάκια και να βρίσκεις τις λύσεις που διευκολύνουν τη ζωή σου και… τις δουλειές σου στο σπίτι. «Σύμμαχος» σου σε αυτήν την απαιτητική καθημερινότητα είναι το Πλαίσιο, που έρχεται να σου προσφέρει μέσα από smart οικιακές συσκευές, μία εύκολη, ευέλικτη, γρήγορη και οικονομική ζωή. Χρειάζεσαι κάτι άλλο;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved