Νικολέττα Ράλλη: Η φινετσάτη γαλλική πλεξούδα που έκανε στην κόρη της

Ανακαλύψτε πέντε περίτεχνα χτενίσματα για τα μικρά σας αγγελούδια, εμπνευσμένα από τη χαριτωμένη γαλλική πλεξούδα που δημιούργησε η Νικολέττα Ράλλη στην κόρη της.

Νικολέττα Ράλλη: Η φινετσάτη γαλλική πλεξούδα που έκανε στην κόρη της

Η Νικολέττα Ράλλη είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο Instagram. Μοιράζεται σε καθημερινή βάση στιγμιότυπα από οικογενειακέ στιγμές, βόλτες της, συνταγές αλλά και outfits της κόρης της.

Αυτή τη φορά ανάρτησε για«καλημέρα» στους 303 χιλιάδες ακόλουθούς της το ντύσιμο της κόρης της, το οποίο ήταν αρκετά ανοιξιάτικο και αρκετά casual: Τζιν, λεπτό αμάνικο αντιανεμικό μπουφάν, καπελάκι τζόκερ και κάλτσες με φίογκους!

Αυτό που παρατηρήσαμε ήταν η όμορφη και φινετσάκη γαλλική πλεξούδα που της έκανε, η οποία είναι ιδανική λύση για μακρία μαλλιά και ιδιαίτερα για νήπια παιδιά για να μην «μπαίνουν» τα μαλλιά στο πρόσωπο και στα μάτια εμποδίζοντας τα να δουν και να παίξουν.

Σε ποια μαμά δεν αρέσει να βλέπει την κόρη της με κοτσιδάκια, πλεξουδάκια, φιογκάκια και περίπλοκα χτενίσματα;

Για αυτό και εμείς, με αφορμή το χτένισμα που έκανε η Νικολέττα Ράλλη στην κόρη της, συγκεντρώσαμε πέντε ιδέες για περίτεχνα χτενίσματα που μπορείτε να ζητήσετε στο κομμωτήριο -ειδικά τώρα που πλησιάζει το Πάσχα- ή αν πιάνουν τα χέρια σας να τις κάνετε εσείς στο μικρό σας πλασματάκι, σαν κοριτσομαμά:

#1

https://www.instagram.com/p/CcIBolfLJUm/

#2

https://www.instagram.com/p/ClTmL-sDDlw/

#3

https://www.instagram.com/p/Ca-H7NRrVEi/

#4

https://www.instagram.com/p/CWaejrdrxbd/

#5

https://www.instagram.com/p/CQqNmqqrydt/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved