Βίκυ Καγιά: Οι αναρτήσεις με τον Κάρολο και την Μπιάνκα από την Ακρόπολη

Η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με την οικογένειά της.

Βίκυ Καγιά: Οι αναρτήσεις με τον Κάρολο και την Μπιάνκα από την Ακρόπολη

instagram @vickykaya_

Η παρουσιάστρια, που τον τελευταίο χρόνο έχει αφοσιωθεί στα παιδιά της, εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και επισκέφθηκε το κέντρο της Αθήνας μαζί με φίλους και τα παιδιά της, Μπιάνκα και Κάρολο.

Η βόλτα είχε πολύ περπάτημα και επίσκεψη στην Ακρόπολη. Η Βίκυ Καγιά, απαθανάτισε τις όμορφες στιγμές της και δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν την ίδια, τα παιδιά της αλλά και την ομορφιά της Ακρόπολης.

Η πίεση που δέχτηκε για να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια

Η Βίκυ Καγιά, σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και στο Cosmote tv, μίλησε μεταξύ άλλων για την μητρότητα αλλά και την πίεση που δέχτηκε από το περιβάλλον της προκειμένου να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

«Η μαμά μου με έκανε στα 17, ενώ εγώ άργησα. Είχα πίεση για το πότε θα κάνω παιδιά και δεν έδινα σημασία. Κάποια στιγμή βέβαια μάσησα γιατί κάποια στιγμή στα 32 είπα… "μήπως έχουν δίκιο, μήπως εγώ δεν το θέλω;" Προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου. Μετά όμως το έβγαλα από το μυαλό μου. Είπα πως ότι είναι να γίνει θα γίνει και πως όταν έρθει η ώρα θα την ξέρω αυτή την ώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved