Από το Μιλάνο στο 2ο Fashion Week Talks: Η Coca-Cola Light μας έδειξε το fun side of style

Το iconic αναψυκτικό που διαχρονικά προσθέτει μία stylish «πινελιά» σε όλα.

Από το Μιλάνο στο 2ο Fashion Week Talks: Η Coca-Cola Light μας έδειξε το fun side of style

Αν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των fashion insiders, ένα είναι το σίγουρο: Από τις αρχές Ιανουαρίου η καρδιά σου «χτυπάει» σε fashion week ρυθμούς και εσύ, ξεκινάς τα νοητά ή πραγματικά ταξίδια στις μητροπόλεις της μόδας. Και κάπως έτσι, αρχίζεις να ταξιδεύεις από τη Νέα Υόρκη, στο Παρίσι, ενώ πριν, έχεις κάνει και μία στάση στην πολύχρωμη glam with a twist πόλη της Ιταλίας, το Μιλάνο.

Βλέπεις, ο «κόσμος» της μόδας είναι η ιδανική αφορμή για να ανακαλύψεις την πιο fun side της ζωής σου, χάρη σε καταξιωμένους Οίκους Μόδας που παρακολουθείς πιστά, αγαπημένα εμβληματικά brands που γίνονται «πρωταγωνιστές» στα catwalks αλλά και στα spots που «μεταμορφώνονται» σε πασαρέλες και σου προσφέρουν το πιο stylish show.

Επειδή όμως, ως fashion addict γνωρίζεις πως οι fashion weeks είναι πολλά περισσότερα, χάρη στους ανερχόμενους fashion designers, τα statement αξεσουάρ, τα κρυμμένα μέρη που κουβαλούν την ιστορία της σύγχρονης μόδας, αλλά και σε εκείνο το διάλλειμα δροσιάς που ψάχνεις για να περάσεις από το ένα show στο άλλο, είμαι σίγουρη πως δεν θα έχανες και εσύ την ευκαιρία να ολοκληρώσεις τις fashion εμπειρίες της φετινής άνοιξης, με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Αναρωτιέσαι πώς; Μα φυσικά, δίνοντας το «παρών» στις 13 Μαρτίου, στο 2ο Fashion Week Talks που έλαβε χώρα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, πάντα με συνοδοιπόρο την -αγαπημένη κάθε γυναίκας- Coca-Cola Light. Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις και εσύ το fun side of style σου μαζί μας;

Διαβάστε τη συνέχεια στο queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved