Η Pizza Fan σου δείχνει πώς θα οργανώσεις το πιο αξέχαστο παιδικό πάρτι

4 tips!

Η Pizza Fan σου δείχνει πώς θα οργανώσεις το πιο αξέχαστο παιδικό πάρτι

Κάθε χρόνο, τα παιδιά περιμένουν πώς και πώς την ημέρα των γενεθλίων τους, μιας και είναι η ιδανική αφορμή για να δεχτούν τα περισσότερα χάδια και φιλιά, τις πιο εγκάρδιες ευχές από φίλους και συγγενείς και φυσικά, αμέτρητα δώρα. Ωστόσο, όσο σημαντική είναι αυτή η ημέρα για τα παιδιά μας, άλλο τόσο είναι και για εμάς τις μαμάδες, που αναλογιζόμαστε πως ακόμη μία χρονιά ατελείωτης αγάπης, γέλιου και παιχνιδιού δίπλα τους… έφτασε στο τέλος της και μία καινούργια μας περιμένει να την υποδεχτούμε.

Το ερώτημα όμως είναι, τι κάνει αυτήν την ημέρα ακόμα πιο ιδιαίτερη, τόσο για εμάς όσο και για τα μικρά μας; Μα φυσικά, το πιο αξέχαστο παιδικό πάρτι! Αυτό, για το οποίο τα παιδιά περιμένουν με ανυπομονησία έναν ολόκληρο χρόνο, έτσι ώστε να διασκεδάσουν, να παίξουν και με δυο λόγια… να ξεφαντώσουν, έχοντας φυσικά όλους τους αγαπημένους τους στο πλευρό τους!

Μήπως η σκέψη ενός παιδικού πάρτι, σου προκαλούσε άγχος μέχρι σήμερα, αφού δεν ήξερες πώς θα καταφέρεις να ευχαριστήσεις όλους τους φίλους και συμμαθητές των παιδιών σου, διοργανώνοντας το πιο διασκεδαστικό πάρτι της χρονιάς; Πίστεψέ μας, δεν χρειάζεται κανένας λόγος ανησυχίας, διότι το μόνο που έχεις να κάνεις στα φετινά γενέθλια του παιδιού σου, είναι να επιλέξεις τον κατάλληλο χώρο, την πιο ωραία μουσική, τον πιο ταλαντούχο κλόουν, την τούρτα και φυσικά το σημαντικότερο, τις πίτσες που θα κάνουν μικρούς και μεγάλους να «γλείφουν» και τα δάχτυλά τους! Ακόμη λοιπόν και εάν για όλα τα υπόλοιπα έχεις κάνει ήδη την έρευνά σου, γνωρίζεις πως για τις πίτσες δεν χρειάζεται, αφού η πίτσα που εμπιστευόμαστε τόσα χρόνια, η πίτσα που η γεύση της μας «τρυπά» τον ουρανίσκο… είναι η Pizza Fan!

#1 Η λίστα των καλεσμένων είναι το Α και το Ω

Εάν λοιπόν, η ημέρα των γενεθλίων του μικρού σου πλησιάζει, πάρε «χαρτί και μολύβι», διότι πρέπει να οργανώσεις όλα όσα θα κάνουν αυτήν την ημέρα ακόμη πιο ξεχωριστή για όλους. Το πρώτο «βήμα» λοιπόν, είναι να προσκαλέσεις τους καλεσμένους, καταγράφοντας τα ονόματα των ατόμων που θέλεις -ή μάλλον το παιδί σου θέλει- να καλέσει στο πάρτι του. Μάλιστα, αναλόγως πόσοι θα σου απαντήσουν «θετικά» μπορείς να μειώσεις ή να αυξήσεις τα άτομα, αναλόγως με τον χώρο που έχεις στη διάθεσή σου.

#2 Το menu του πάρτι έχει την «υπογραφή» της Pizza Fan

Και κάπου εδώ, έρχεται το δεύτερο και πιο σημαντικό «βήμα» που δεν είναι άλλο από το φαγητό που θα «πρωταγωνιστεί» στο παιδικό πάρτι του παιδιού σου. Αλλά όπως είπαμε, αυτό είναι εξ’ αρχής λυμένο.

pizzafun2.jpg

Εσύ το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να επιλέξεις τις αγαπημένες γεύσεις των καλεσμένων σου και ειδικά του birthday girl ή birthday boy σου, διότι όλα τα υπόλοιπα τα έχει under control η Pizza Fan. Δεν χρειάζεται λοιπόν, ούτε να υπολογίσεις τα άτομα, μιας και η Pizza Fan έχει έτοιμες τις προτάσεις για το μενού που χρειάζεσαι, ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων, και μάλιστα με την προσφορά των 6 ευρώ για την πίτσα των 8 τεμαχίων. Οπότε, μην ανησυχείς, ήδη το πρώτα στάδια της οργάνωσης πέρασαν εύκολα, χαλαρά και οικονομικά.

Μήπως, όσο κοιτάζεις μαζί με το παιδί σου τις γεύσεις και τις επιλογές, θέλεις να παραγγείλεις την αγαπημένη του πίτσα μαργαρίτα -που έφαγε προχθές και ακόμα σκέφτεται, όμως δεν την έχει το προτεινόμενο μενού. Όλα καλά! Δεν είναι υποχρεωτικό να επιλέξεις μόνο από τις προτάσεις της Pizza Fan, μπορείς πολύ απλά να κάνεις τον δικό σου συνδυασμό και να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Εξάλλου οι γεύσεις είναι πάρα πολλές. Παραγγέλνεις λοιπόν, σίγουρα μια μέρα πριν, και στην προγραμματισμένη μέρα και ώρα, οι πίτσες έχουν φθάσει ζεστές στην πόρτα σου.

#3 Οι στιγμές διασκέδασης δημιουργούν το απόλυτο birthday party

Το βασικότερο κομμάτι του φαγητού το λύσαμε! Με τα υπόλοιπα μέρη όμως τι γίνεται; Τι προτιμά το παιδί σου και τι προτιμούν τα περισσότερα παιδιά στην ηλικία του; Dj σετ; Ταχυδακτυλουργό; Κλόουν; Καραόκε; Τα γούστα ποικίλουν και ειδικά στη σημερινή γενιά διαφέρουν σε σχέση με τα δικά μας. Σημαντικοί προβληματισμοί, τους οποίους όμως η Pizza Fan εξαφανίζει γρήγορα, αφού με γεύματα αξίας 30€ και άνω, μπορείς να επιλέξεις το ψυχαγωγικό πρόγραμμα που θέλεις να υπάρχει στο πάρτι και φυσικά σε προνομιακή τιμή.

pizzafun3.jpg

Μάλιστα, στη λίστα με τα προγράμματα θα βρεις καραόκε, αθλητικές δραστηριότητες, spa party για μια πιο ήρεμη γιορτή, spy mystery, ακόμα και Survivor για τους μικρούς τηλεθεατές της εκπομπής που θέλουν να αγωνιστούν και να περάσουν εμπόδια. Επιλέγεις λοιπόν την κατάλληλη διακόσμηση -ανάλογα με τη θεματική που έχεις επιλέξει- και οι επαγγελματίες θα φθάσουν σπίτι σου με την πιο παιχνιδιάρικη διάθεση για να διασκεδάσουν τα παιδιά.

#4 H τούρτα αφήνει στο πάρτι τη γεύση… που του αξίζει

Τελευταία εκκρεμότητα φυσικά, είναι το birthday cake που θα λατρέψει το παιδί σου. Και μπορεί για όλα τα υπόλοιπα η Pizza Fan να είχε τη λύση, γι’ αυτήν όμως, χρειάζεται να προβλέψεις εσύ. Μία πολύ καλή, οικονομική και δημιουργική επιλογή είναι να τη φτιάξεις μόνη σου, ενώ εάν θέλεις κάτι πιο φαντασμαγορικό, θα βασιστείς στο αγαπημένο σου ζαχαροπλαστείο για να αγοράσεις μια τούρτα, που πιθανότατα θα έχει πάνω το αγαπημένο cartoon του παιδιού σου.

Μπορεί η οργάνωση ενός παιδικού πάρτι να μην φαίνεται εύκολη, αλλά πίστεψέ με τελικά είναι. Ειδικά όταν έχεις στο πλευρό σου την Pizza Fan, που έχει ήδη οργανώσει 80.000 παιδικά πάρτι και σου δίνει αμέτρητες επιλογές τόσο στο φαγητό όσο και στην ψυχαγωγία. Τελικά, η αλήθεια ότι η ευκαιρία να ασχοληθείς με το πάρτι του παιδιού σου, σε κάνει και εσένα για λίγο και πάλι παιδί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved