Πόπη Τσαπανίδου: Φωτογραφίζεται πρώτη φορά και με τα δύο εγγόνια της

Ο δεύτερος εγγονός της γεννήθηκε τον περασμένο μήνα.

Πόπη Τσαπανίδου: Φωτογραφίζεται πρώτη φορά και με τα δύο εγγόνια της

H Πόπη Τσαπανίδου, μακριά από τα φώτα της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, περνά χρόνο με τις κόρες της και απολαμβάνει το ρόλο της γιαγιάς.

Τον περασμένο μήνα έγινε για δεύτερη φορά γιαγιά, καθώς η κόρη της, Μαρίνα, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Στις 24 Φεβρουαρίου είχε η κόρη της δημοσιογράφου είχε κάνει την παρακάτω ανάρτηση:

«41 εβδομάδες και 3 μέρες, αμέτρητες επισκέψεις στον γυναικολόγο όπου δεν μπορούσαμε να δούμε το πρόσωπό του γιατί κρυβόταμ, και 30 επιπλέον κιλά για τη μαμά αργότερα, ο Aurelio G M εκδιώχθηκε από την κοιλιά μου και μας έκανε οικογένεια 4 ατόμων! ❤️».

https://www.instagram.com/p/C3sweLKr-ld/

Αν και γνωρίζαμε ότι η Μαρίνα με τον σύζυγό της και τον γιο της έμεναν στο Άμστερνταμ, φαίνεται ότι τελικά γέννησε στη Βαρκελώνη.

Η Πόπη Τσαπανίδου με τα δύο εγγόνια

Χθες, η Πόπη Τσαπανίδου έκανε την πρώτη ανάρτηση συστήνοντας και το δεύτερο εγγόνι της. Στη μία φωτογραφία κρατά στην αγκαλιά της τον Aurelio

tsapanidou-me-eggonia.jpg

και στη δεύτερη είναι μαζί της και ο Ettore.

tsapanidou-me-eggonia1.jpg

Η δημοσιογράφος είναι ενθουσιασμένη με τον ρόλο της γιαγιάς και η απόσταση δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο για να είναι μαζί με τον Ettore και τον τώρα και με τον Aurelio.

https://www.instagram.com/p/CwInHNaonMP/

Σε ένα παλιότερο ποστ της είχε γράψει χαρακτηριστικά για τον μεγάλο της εγγονό:

«Ο μικρόκοσμός μου είναι γεμάτος ευτυχία, χαρά και γέλια.
Όλα είναι εύκολα, όμορφα και αγαπησιάρικα.
Ακόμα και ο ύπνος μου έγινε καλύτερος. Βαρύς, με πολύχρωμα όνειρα.
Και κάθε μέρα στο ξύπνημα, το όποιο άγχος για τη διαχείρηση της ημέρας, είναι παρελθόν. Ξυπνάω χαρούμενη γιατί ξέρω ότι υπάρχει ο Ettore, θα τον δώ, θα τον αγκαλιάσω και θα τον γαργαλήσω μεχρι να γελάσει να χαρώ και να μου ξαναπεί η μαμά του "αντανακλαστικό είναι. Δεν γελάει ακόμα"
Και όταν επιστρέψω, ξέρω θα σπάσει η καρδιά μου που δεν θα μαι δίπλα του. Αλλά θα εξακολουθεί να ναι φωτεινή η ζωή μου, γιατί απλά υπάρχει αυτό το μωρό στην οικογένεια.
Και σας ευχαριστω όλους μα όλους για την ζεστασιά των μηνυμάτων σας.
Εύχομαι στον καθένα σας ξεχωριστά, να ζήσετε κάποια στιγμή στο κοντινό ή μακρινό μέλλον, αυτή την ευτυχία
Σας αγαπώ όλους πολύ
(Είμαι σε φάση αγαπώ όλο τον κόσμο, μιλώ σε αγνώστους και ρωτώ όποιον τον κοιτάει "μα δεν είναι το πιο όμορφο μωρό του κόσμου;" Και μαντέψτε ποια είναι η σωστή απαντηση)».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved