Φωτεινή Αθερίδου: Οι δημόσιες αγκαλιές με τους μικρούς της γιους

Η τρυφερή ανάρτηση της ηθοποιού.

Φωτεινή Αθερίδου: Οι δημόσιες αγκαλιές με τους μικρούς της γιους

Η ηθοποιός Φωτεινή Αθερίδου είναι μαμά δύο μικρών αγοριών και μοιράζεται συχνά, με τους σχεδόν 80 χιλιάδες ακόλουθούς της, χιουμοριστικά στιγμιότυπα από τις καθημερινές «προκλήσεις» της μητρότητας που μας κάνουν τόσο να γελάμε όσο και να την συμπονούμε.

Αυτή την φορά, όμως, ανάρτησε ένα carousel post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με εκείνη να κάθεται σε μια καρέκλα μιας καφετέρειας στην Ν. Σμύρνη και τους δύο της γιους να την «πνίγουν» με φιλιά και αγκαλιές.

Στην περιγραφή της λεζάντας σημείωσε:

« Δυο δυο❤️ #love #myboys #happy #neasmirni »

Η επιθυμία για τρίτο παιδί

Η Φωτεινή Αθερίδου, καλεσμένη πριν έξι μήνες στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη δεν έκρυψε την επιθυμία απόκτησης τρίτου παιδιού. Όπως είχε πει στην συνέντευξη: «Θέλω κι άλλα παιδιά αλλά να μεγαλώσει λίγο το μωρό. Είμαι ευτυχισμένη και με τα δύο αλλά και να προκύψει και τρίτο θα είμαι καλά».

Όσον αφορά στη μητρότητα είχε σχολιάσει: «Τελικά πιστεύω πως ήμουν φτιαγμένη για αυτό, δηλαδή μου αρέσει η διαδρομή πολύ. Έχω και έναν σύντροφο που είναι εκεί συνέχεια. Περίμενα πως θα είναι τραγικά τα πράγματα με 4 άτομα στο σπίτι αλλά τελικά δεν είναι τόσα δύσκολα. Είμαι αγχώδης γενικά. Περισσότερο φοβόμουν να κάνω καισαρική παρά να γεννήσω φυσιολογικά. Είχα άγχος τεράστιο με το παιδί, τώρα νιώθω μεγάλη. Έκανα πως ήμουν ώριμη πιο μικρή αλλά ήμουν βαθιά ανώριμη τελικά».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved