Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ξεκαρδιστικής ταινίας «Kung Fu Panda 4»

Οι αγαπημένοι ήρωες του παιδιού σου, αυτοί που παρακολουθεί κάθε φορά με την πρώτη ευκαιρία, είναι μία καλή αφορμή για να περάσετε τα Σαββατοκύριακά σας στον κινηματογράφο.

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ξεκαρδιστικής ταινίας «Kung Fu Panda 4»

Η αγάπη για τους ήρωες αυτούς, άλλωστε και γενικότερα για τον κινηματογράφο σας φέρνει κοντά με το παιδί σας ενώ σας προσφέρει ξεκαρδιστικές εμπειρίες θέασης και «τροφή» για σκέψη.

Αυτός είναι ο λόγος που θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις νέες κυκλοφορίες που αξίζουν την προσοχή σας, δηλαδή τις ταινίες που θα προσφέρουν στο παιδί σημαντικά ερεθίσματα και σε εσάς την ευκαιρία να νιώσετε και πάλι παιδί – τι θα λέγατε για ένα μοναδικό «ταξίδι» στην Κοιλαδα της Ειρήνης; Πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε πως σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα την 21η Μαρτίου, θα μπορέσετε να περιπλανηθείτε ξανά μαζί με τον Τζακ Μπλακ στον ρόλο του Πο, τον πιο αναπάντεχο κουνγκ φου μάστερ στον κόσμο; Διότι, ο αγαπημένος ήρωας του παιδιού σας επιστρέφει μετά από σχεδόν μία δεκαετία στην ταινία: «Kung Fu Panda 4», η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες των κινηματογράφων από την Tanweer.

panda1.jpg

Στο νέο ξεκαρδιστικό και φανταστικό κεφάλαιο του αγαπημένου franchise «Kung Fu Panda 4» της DreamWorks Animation, ο Πο, γνωστός ως Δράκος Πολεμιστής επιστρέφει ως πνευματικός ηγέτης στην Κοιλάδα της Ειρήνης. Μαζί του είναι ο Ντάστιν Χόφμαν ως δάσκαλος Σίφου, ο Τζέιμς Χονγκ ως κύριος Πινγκ, ο Μπράιαν Κράνστον ως Λι, ο Ίαν ΜακΣέιν ως Τάι Λάνγκ και ο Κι Χούι Κουάν ως Χαν. Αν, λοιπόν, θέλετε να τον παρακολουθήσετε με το μικρό σας στη νέα του περιπέτεια, αρκεί να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας στο Instagram.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 4 Μαρτίου έως τις 7 Μαρτίου. Για να δηλώσετε συμμετοχή, θα χρειαστεί να κάνετε follow τον λογαριασμό του Mothersblog.gr και της Tanweer στο Instagram, ενώ θα κάνετε mention δύο φίλες σας στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/C4F94HFRMIv/

Ακολουθήστε τα βήματα και ίσως να είστε μία από τις 20 τυχερές, που στις 9 Μαρτίου θα παρευρεθούν στην avant premiere της ταινίας «Kung Fu Panda 4» με το παιδί τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Village Cinemas του Εμπορικού Κέντρου The Mall Athens και συγκεκριμένα στην αίθουσα Vmax Sphera, με ώρα έναρξης τις 12:30.

panda2.jpg

Λίγα λόγια για την ταινία

Στο νέο ξεκαρδιστικό και φανταστικό κεφάλαιο «Kung Fu Panda 4» σε σκηνοθεσία του Μάικλ Μίτσελ και της Στέφανι Μα Στάιν και παραγωγή της Ρεμπέκα Χάντλεϊ, ο αγαπημένος κουνγκ φου μάστερ στον κόσμο Πο -με τη φωνή του Τζακ Μπλακ- επιστρέφει ως πνευματικός ηγέτης στην Κοιλάδα της Ειρήνης, όμως αντιμετωπίζει μερικά προβλήματα: Οι γνώσεις του περί πνευματικής διδασκαλίας είναι τόσες όσες περί της δίαιτας της παλαιολιθικής εποχής, χρειάζεται να εκπαιδεύσει ένα νέο Δράκο Πολεμιστή και εμφανίζεται η μάγισσα Χαμαιλέων με σκοπό να κλέψει το Ραβδί της Σοφίας του Πο και να επαναφέρει όλους τους κακούς που είχε κατατροπώσει. Θα καταφέρει ο Πο να συνεργαστεί με την πονηρή, εύστροφη κλέφτρα αλεπού κορσάκ Ζεν -με τη φωνή της Ακουαφίνα- για να προστατεύσουν την Κοιλάδα της Ειρήνης; Για να μάθετε την απάντηση, θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τις 9 Μαρτίου που η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους από την Tanweer. Μέχρι τότε, μπορείτε να πάρετε μία σύντομη «γεύση» από το trailer που ακολουθεί.

Διαβάστε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού:

όροι διαγωνισμού Kung Fu Panda 4
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved