Penélope Cruz : Δεν επιτρέπει στα παιδιά της να έχουν κινητό τηλέφωνο

Τα δύο παιδιά της ηθοποιού είναι 10 και 12 ετών.

Penélope Cruz : Δεν επιτρέπει στα παιδιά της να έχουν κινητό τηλέφωνο
Instagram / penelopecruzoficial

Η Penélope Cruz είναι πολύ προστατευτική με τα παιδιά της, την 10χρονη κόρη της Luna και τον 12χρονο γιο της Leo που έχει αποκτήσει με τον Javier Bardem.

Σε συνέντευξή στο περιοδικό ELLE , μίλησε για την οικογένειά της τονίζοντας ότι κύριο μέλημά της είναι να προστατέψει τα παιδιά της και να διασφαλίσει ότι αν θελήσουν να βγουν στα φώτα της δημοσιότητας θα το κάνουν με τους δικούς τους όρους.

https://www.instagram.com/p/CbqjvsxP3LW/

« Είναι δική τους απόφαση αν θα επιλέξουν μια δουλειά που θα πρέπει να είναι εκτεθειμένα στο κοινό. Μπορούν να μιλήσουν γι' αυτό όταν θα είναι έτοιμα», τόνισε.

Η διάσημη μαμά παραδέχτηκε επίσης ότι δεν επιτρέπει στον γιο και την κόρη της να έχουν κινητό εξηγώντας: «Είναι τόσο εύκολο να σε χειραγωγούν, ειδικά αν το μυαλό σου δεν έχει διαμορφωθεί πλήρως».

Και συνέχισε: «Ποιος πληρώνει το τίμημα; Όχι εμείς, ούτε η γενιά μας, που στα 25 μας μάθαμε πώς λειτουργούσε ένα BlackBerry. Είναι ένα σκληρό πείραμα στα παιδιά, στους εφήβους».

https://www.instagram.com/p/B9eUiJxHT07/

Η ηθοποιός και σε παλιότερη συνέντευξή της στο CBS Sunday Morning τον Δεκέμβριο του 2021, είχε πει ότι μπορεί να μην είναι έτοιμη να αποκτήσουν τα παιδιά της παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι τουλάχιστον πριν γίνουν 16 ετών.

«Δεν υπάρχει προστασία ούτε για τον εγκέφαλό τους που αναπτύσσεται ακόμη ούτε για το πώς αυτό επηρεάζει τον τρόπο που βλέπουν τον εαυτό τους, όλα σχετίζονται με τον εκφοβισμό, πράγματα που δεν μας απασχολούσαν εμάς στην παιδική μας ηλικία», είπε μεταξύ άλλων.

https://www.instagram.com/p/CXmD7kDL_W8/

«Πραγματικά βλέπω ότι αυτό προστατεύει την ψυχική υγεία αλλά φαίνεται ότι ανήκω σε μια μειοψηφία», κατέληξε η Penélope Cruz.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της δεν αναρτούν στα μέσα κοινωνική δικτύωσης φωτογραφίες των παιδιών τους ούτε από οικογενειακές στιγμές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved