Νικολέττα Ράλλη: Μάζεψε ελιές με την κόρη της

Η Νικολέττα Ράλλη πήγε στον Πλάτανο Αχαΐας με την κόρη της και μάζεψαν ελιές. 

Νικολέττα Ράλλη: Μάζεψε ελιές με την κόρη της

Η Νικολέττα Ράλλη και η μικρή Σοφία πήγαν στο αγαπημένο της χωριό, τον Πλάτανο Αχαΐας και βοήθησαν στο μάζεμα των ελιών. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε στιγμιότυπα και σε αυτά ξεχώρισαν το θρεπτικό κολατσιό και φυσικά το στιλ της μικρούλας στη φύση.

Στην πρώτη της ανάρτηση η Νικολέττα Ράλλη δημοσίευσε ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την πρώτη της μέρα στο χωριό. «Χωριό Day 1: Λιομάζωμα» έγραψε. Σε αυτό η μικρή Σοφία με καρό τζάκετ και τζιν παντελόνι απολαμβάνει την επαφή με τη φύση.

https://www.instagram.com/reel/C2CzV07o-P0/

Στην δεύτερη ανάρτηση η παρουσιάστρια μοιράστηκε φωτογραφίες δικές της και της κόρης της στη φύση. Τη δεύτερη μέρα της ελαιοσυγκομιδής η μικρή Σοφία φόρεσε ροζ παντλεόνι, γαλοτζάκια και καρό πουκαμισάκι.

«Σαν τη φύση δεν έχει🌳🏡 Είναι στιγμές που απορώ, τι κάνω (κάνουμε) στην Αθήνα;! Ρητορική ερώτηση προφανώς…την απάντηση την ξέρω…»

https://www.instagram.com/p/C2FkL2NoCJB/

Ακόμα ένα στιγμιότυπο που ξεχωρίσαμε από εκείνα που μοιράστηκε με τους ακολούθους της η Νικολέττα Ράλλη είναι εκείνο με το θρεπτικό κολατσιό που ετοίμασε για την κόρη της. Τι περιελάμβανε αυτό; Αυγό χωριάτικο, αβοκάντο, λεμόνια από τη λεμονιά, ελαιόλαδο.

nikoletta-ralli-kori-(5).jpg

Η Νικολέττα Ράλλη εκφράζει συχνά στις αναρτήσεις της την αγάπη της για τη φύση και το καλό φαγητό. Συχνά κάνει εκδρομές με την κόρη της στο χωριό, σε προορισμούς δίπλα στη θάλασσα ή στο βουνό.

Όσον αφορά τη μαγειρική, πειραματίζεται μόνη της στο σπίτι και τολμάει να εξερευνήσει νέες συνταγές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved