Σπέσιαλ shower πάρτι, από σπέσιαλ celebrities

Συνήθως έχουν τις καλύτερες ιδέες όταν πρόκειται για δικά τους πάρτι, ή για κάποια που διοργανώνουν για φίλες τους. Τις περισσότερες φορές είναι πράγματα που μπορείτε να τα ακολουθήσετε κι εσείς.

Σπέσιαλ shower πάρτι, από σπέσιαλ celebrities

Πάρτι με δώρα συναισθηματικής αξίας

Κάπως έτσι σκέφτηκε να διοργανώσει το πάρτι για την φίλη της Kim Raver, η Brooke Shields. Το πάρτι περιλάμβανε ουσιαστικά απλή οργάνωση, όμως τα δώρα που θα έφερναν οι καλεσμένες θα έπρεπε να είχαν συναισθηματική αξία γι' αυτές. Στη διάρκεια του η βασικότερη δραστηριότητα της μέλλουσας μαμάς και των φίλων της ήταν να ράψουν μια κουβερτούλα, ένα κιλτ για το μωρό, με κάποια από αυτά τα αντικείμενα.

Πάρτι με οικολογική διάθεση

Η Sheryl Crowe ήξερε τι ήθελε στο πάρτι πριν τη γέννα του δεύτερου παιδιού της, του Levi James, το 2010. Όλα όσα είχε χρησιμοποιήσει ήταν από ανακυκλωμένο υλικό, από τα κεριά, μέχρι και τα τραπεζομάντηλα. Να μην πούμε φυσικά και για τα τρόφιμα που όλα ήταν βιολογικής παραγωγής, ακόμη και το κρασί.

Η σοκολάτα και τα δώρα για τους καλεσμένους

Στο δικό της shower η Kourtney Kardashian ήθελε να υπάρχει σοκολάτα σε όλες της τις μορφές για να απολαύσουν οι καλεσμένοι της. Από εκεί και πέρα, έφυγαν με τυπωμένα μπλουζάκια για να θυμούνται την ημερομηνία και το λόγο του πάρτι αλλά και με πολλά άλλα δώρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved