O κολλητός σου είναι business traveler; Το sac voyage είναι το ιδανικό δώρο για εκείνον

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή μας που μπορεί να μην τους συναντάμε συχνά, αλλά μας εμπνέουν με το lifestyle, τις αποφάσεις και τις επιλογές τους. 

 

O κολλητός σου είναι business traveler; Το sac voyage είναι το ιδανικό δώρο για εκείνον

Είναι εκείνοι οι άνθρωποι που ακόμη και άθελά τους, μας παρακινούν να πάμε ένα βήμα παραπέρα, να ζήσουμε μία νέα περιπέτεια, να μπούμε στο επόμενο αεροπλάνο για να ανακαλύψουμε μία νέα γωνιά του κόσμου.

A black bag with a passport in itDescription automatically generated

Για εμένα, λοιπόν, αυτός ο άνθρωπος είναι ο παιδικός μου φίλος, ο Χρήστος. Διότι με κάποιον απρόσμενο τρόπο είναι πάντα δίπλα μου, είναι πάντα μέσα σε όλα, είναι «εκεί» για όποιον τον χρειαστεί. Ταυτόχρονα όμως, είναι ένας αθεράπευτος traveler που καταφέρνει να είναι και ένας πολύ επιτυχημένος businessman -και για εμένα, αυτοί είναι λόγοι για να θαυμάζεις κάποιον.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr

© 2012-2025 Mothersblog.gr - All rights reserved