Τα πιο ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για τους μικρούς DIYers της καρδιάς σου

Αν είσαι μητέρα και αυτές τις ημέρες άρχισες να αναζητάς το χριστουγεννιάτικο δώρο που θα χαρίσεις στο παιδί σου, αλλά αισθάνεσαι ότι έχεις στερέψει από ιδέες, αυτό το κείμενο είναι για εσένα.

Τα πιο ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για τους μικρούς DIYers της καρδιάς σου

Για εσένα που θέλεις να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια και που ψάχνεις μερικά ευφάνταστα δώρα, τα οποία όχι μόνο θα ενθουσιάσουν το μικρό σου, αλλά παράλληλα θα του δώσουν την ώθηση να αναπτύξει πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες και φυσικά, θα του δώσουν την ευκαιρία να περάσει ακόμη περισσότερο δημιουργικό χώρο μαζί σου.

Το «κλειδί», λοιπόν, για δώρα που φέρνουν όλα τα παραπάνω με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, βρίσκεται στις art & craft επιλογές και στη λίστα που ακολουθεί, θα βρεις τις προτάσεις που συγκεντρώσαμε για DIY δώρα για τα παιδιά, που ξεχωρίζουν και συνδυάζουν την τέχνη με τον πολύτιμο χρόνο με τον γονιό.

Οι πιο ιδιαίτερες DIY γιορτινές επιλογές για τα παιδιά που θα βρεις τώρα

Αν σκέφτεσαι γιατί να αφιερώσεις χρόνο στο να φτιάξεις μαζί με το παιδί σου τα DIY δώρα που θα του χαρίσεις, σκέψου το εξής: Το πόση ανάγκη έχει να περάσει δημιουργικό χρόνο μαζί σου, να παίξετε παρέα, να αφήσετε ελεύθερη τη δημιουργικότητά σας.

«Και τι μπορώ να δημιουργήσω για εκείνο;», θα μας ρωτήσεις. Μια ματιά στην Art & Craft σελίδα που ετοίμασε το Πλαίσιο, είναι αρκετή για να βρεις ό,τι ψάχνεις, μαζί με την έμπνευση που χρειάζεσαι.

Τι λες να φτιάξεις μαζί με το παιδί σου χριστουγεννιάτικες κάρτες για τους αγαπημένους σας συγγενείς σας ή χειροποίητα γιορτινά στολίδια από φελιζόλ;

Τι άλλο μπορείς να κάνεις; Μήπως να προμηθευτείς με όλα τα απαραίτητα και να δημιουργήσεις με το παιδί σου τα πιο ευφάνταστα χριστουγεννιάτικα, διακοσμητικά φωτιστικά για το σπίτι;

Φυσικά, στη λίστα με τα πιο inspiring Xmas δώρα που θα χαρίσεις στο παιδί τις γιορτές, περιλαμβάνονται τα προϊόντα ζωγραφικής και χειροτεχνίας. Διότι απλούστατα μπορούν να βοηθήσουν ένα παιδί και να διασκεδάσει, αλλά και να «ξεκλειδώσει» ή να πάει παραπέρα τη φαντασία και τη δημιουργικότητά του. Οι μικροί DIYers σίγουρα θα χαρούν αν δουν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο πηλό, χρυσόσκονη, χρωματιστά χαρτόνια και χρώματα ζωγραφικής!

Must-know tip! Αν κάνεις τις αγορές για τη gift list σου από το Πλαίσιο αυτόν τον Δεκέμβριο, θα πάρεις δώρο και το φετινό, συλλεκτικό ημερολόγιο της εταιρείας, ενώ κάθε μέρα μπορείς να βρίσκεις στο Πλαίσιο και μία διαφορετική προσφορά στο πιο ιδιαίτερο advent calendar.

plaisio1.jpg

Για τους αχόρταγους βιβλιοφάγους του σπιτιού

Στην περίπτωση, βέβαια, που το παιδάκι σου αγαπάει την τέχνη, αλλά και το να «ταξιδεύει» σε κάθε γωνιά του κόσμου μέσα από την ανάγνωση, ένα βιβλίο είναι πάντα μία καλή ιδέα για δώρο.

Η έρευνα αγοράς μας για τα πιο ιδιαίτερα Christmas gifts μας οδήγησε στο Πλαίσιο, εκεί όπου βρήκαμε online βιβλία για τα πιο παραμυθένια Χριστούγεννα, καθώς και βιβλία εκπαιδευτικά και δραστηριοτήτων.

Αν το μικρό σου, λοιπόν, θέλει να εξερευνήσει όλες τις χριστουγεννιάτικες περιπέτειες, ξέρεις τι δώρο να του χαρίσεις. Χρειάζεται απλώς να κάνεις τη δική σου έρευνα, για να βρεις το ιδανικό βιβλίο με βάση την ηλικία και τα ενδιαφέροντα του παιδιού.

Must-know tip! Αν επιλέξεις το Πλαίσιο για τα φετινά γιορτινά δώρα, να μοιραστούμε μαζί σου ότι γίνεται δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 35 ευρώ, ενώ μπορείς ανά πάσα στιγμή να παρακολουθείς την παραγγελία σου και φυσικά, να είσαι σίγουρη ότι θα την παραλάβεις άμεσα.

plaisio2.jpg

Tα πιο μαγικά Χριστούγεννα, λοιπόν, πλησιάζουν και περιμένουν να τα δημιουργήσεις, μαζί με το παιδί σου. Και αν έχεις στο σπίτι σου έναν μικρό DIYer, έναν ανερχόμενο καλλιτέχνη ή έναν junior εξερευνητή, τότε έχεις κάθε λόγο να γεμίσεις τη γιορτινή gift list σου με art & craft επιλογές που συνδυάζουν δημιουργικότητα και διασκέδαση. Όποια και αν είναι τα ενδιαφέροντα του μικρού σου παραλήπτη, το σίγουρο είναι ότι το πιο γιορτινό και ευφάνταστο countdown έχει ήδη ξεκινήσει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved