Έλενα Ασημακοπούλου: Η κόρη της έγινε 13 ετών – Η τρυφερή ανάρτηση και οι φωτογραφίες

Η Μαρία – Ροζάρια είχε γενέθλια και η ηθοποιός δημοσίευσε τις πιο όμορφες κοινές τους φωτογραφίες.

Έλενα Ασημακοπούλου: Η κόρη της έγινε 13 ετών – Η τρυφερή ανάρτηση και οι φωτογραφίες

Η κόρη της Έλενας Ασημακοπούλου και του Μπρούνο Τσιρίλο έγινε 13 ετών. Το κοριτσάκι έχει μπει πλέον κανονικότατα στην εφηβεία και έχει φτάσει τη μαμά της σε ύψος. Η ηθοποιός δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της και για την ιδιαίτερη περίσταση των γενεθλίων της διάλεξε στιγμιότυπα με τις δυο τους σε διακοπές, σε βόλτες, στο σπίτι.

Στην ανάρτησή της η ηθοποιός έγραψε:

«Η ζωή μαζί σου είναι μια βόλτα πάνω σε ένα ποδήλατο που με πάει όπου πας εσύ….συναυλίες,μουσεία,λίμνες,θάλασσες,παραλίες….ακομα και μέχρι τον ουρανό θα έφτανα για εσένα μόνο με ένα ποδήλατο…. Είσαι η ζωή μου ολη!!! Χρόνια σου πολλά παιδί μου!!! Σε αγαπώ πολύ!!! ❤️❤️❤️ @maria_tsirilo

#happybithday #happybirthdaylove #mylove #mylife #myeverything»

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός στην gallery που ακολουθεί.

Μία ανάρτηση με φωτογραφίες της κόρης του με αφορμή τα γενέθλιά της έκανε και ο Μπρούνο Τσιρίλο.

«Αγαπώ τα πάντα πάνω σου, αγαπώ αυτό το φως στα μάτια σου, αγαπώ το χαμόγελό σου, και όταν σε ακούω να γελάς, ακούω μια μελωδία που γεμίζει την καρδιά μου.... Χρόνια Πολλά Ζωή μου» έγραψε στην ανάρτησή του στα ιταλικά.

https://www.instagram.com/p/C0xUv6YNugS/

Η εορτάζουσα γιόρτασε τα γενέλιά της οικογενειακά εκτός σπιτιού. Έσβησε μία σοκολατένια τούρτα σε πρωτότυπο σχέδιο και πόζαρε με τα αναμένα κεριά της στο φακό της μαμάς της.

maria-rozalila-tourta-1.jpg
maria-rozalila-tourta-2.jpg

Η Έλενα Ασημακοπούλου έχει μιλήσει για την κόρη της και σε συνεντεύξεις της. Στην Φαίη Σκορδά είχε πει ότι η Μαρία – Ροζάρια είναι ένα ώριμο παιδί που πολλές φορές προσπαθεί να την ανεβάσει ψυχολογικά όταν δεν νιώθει καλά.

https://www.instagram.com/p/CxCkHxcNuke/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved