Μελέτης Ηλίας: Τι του είπε η κόρη του και τον άφησε άφωνο

Η σκληρή κριτική που του έκανε η κόρη του.

Μελέτης Ηλίας: Τι του είπε η κόρη του και τον άφησε άφωνο

Ο Μελέτης Ηλίας είναι πατέρας δύο παιδιών, της 13χρονης Κοραλένιας και του 7χρονου Μητσάρα (όπως αποκαλεί χαϊδευτικά τον γιο του).

meletis-ilias-me-gio.jpg

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναρτά κατά περιόδους στιγμιότυπα με τα παιδιά του, αποφεύγοντας να δείξει καθαρά τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

https://www.instagram.com/p/CyYIAC9sb3u/
https://www.instagram.com/p/CrVtwEBspcz/

Η σκληρή κριτική της κόρης του

Ο Μελέτης Ηλίας ήταν καλεσμένος στην Ελένη και μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη του και την κριτική που του έκανε όταν την είχε πάρει μαζί τους στις πρόβες.

«Είναι πολύ συνειδητοποιημένη για την ηλικία της . Η κόρη μου μου έχει κάνει την πιο σκληρή κριτική. Την είχα φέρει στις πρόβες και έβλεπε όταν μου έδινε οδηγίες ο σκηνοθέτης και όταν ήρθε στην παραστάτη μου είπε ‘’δεν έκανες ότι σου είπε ο σκηνοθέτης αλλά προσπάθησε’’. Και εγώ σκεφτόμουν ποιον έχω δίπλα μου, τον Σπίλμπεργκ;’’».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μελέτης Ηλίας φέτος πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στην παράσταση «Φιλούμενα Μαρτουράνο» στο θέατρο «Δημήτρης Χορν» με τη Μαρία Ναυπλιώτου καθώς και στην τηλεοπτική σειρά του Alpha «Το Προξενιό της Ιουλίας».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved