Το παιδικό σου ArGOODaki είναι ακόμα μαζί σου και με όλα τα παιδιά που το χρειάζονται

Ανυπομονείς για τα Χριστούγεννα και θέλεις να έχεις μαζί σου κάθε τι που σε ταξιδεύει στο εορταστικό κλίμα της περιόδου.

Το παιδικό σου ArGOODaki είναι ακόμα μαζί σου και με όλα τα παιδιά που το χρειάζονται

Εσύ η ίδια άλλωστε, φροντίζεις, μαζί με τα Χριστούγεννα και την εορταστική ατμόσφαιρα στο σπίτι και τη ζωή σου, να φέρνεις κάθε χρόνο δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σου και το αγαπημένο σου ArGOODaki: Είναι το λατρεμένο σου λούτρινο, που θυμάσαι να το έχεις πάντα μαζί σου και κάθε φορά που το κοιτάς, νιώθεις ένα χαμόγελο νοσταλγίας και τρυφερότητας να φωτίζει τα χείλη σου - νιώθεις και πάλι παιδί!

Βλέπεις, το ArGOODaki σου, σού θυμίζει και αυτή την αίσθηση οικειότητας με τα παιδικά σου χρόνια που είναι αναντικατάστατη, αλλά και την αίσθηση της προσφοράς, που είναι ό,τι ακριβώς συμβολίζει, διδάσκοντας τους πάντες εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια την αξία του να νοιαζόμαστε για όσους έχουν ανάγκη, ειδικά την περίοδο των γιορτών. Θυμάσαι ακόμη εκείνα τα Χριστούγεννα που το είχες αποκτήσει όταν μαζί με τη μαμά σου, διάλεξες τον ολόλευκο απαλό σου φίλο, ενώ εκείνη σου εξηγούσε ότι «δεν ήταν απλώς ένα παιχνίδι»: Ήταν ένα αρκουδάκι μαγικό, που θα φρόντιζε και εσένα και άλλα παιδάκια που το χρειάζονταν, την ίδια στιγμή… Ίσως, αυτός να είναι ο λόγος που τα Goody’s Burger House συνέχισαν και εξακολουθούν να είναι ο αγαπημένος σου προορισμός – τη μαγεία δεν την βρίσκεις εύκολα, παντού, έτσι δεν είναι;

Το αγαπημένο σου αρκουδάκι «θεσμός» της παιδικής σου ηλικίας

Τι είναι αυτό που κάνει το ArGOODaki τόσο αγαπητό σε όλες μας; Σίγουρα το γεγονός ότι από το 2002 μέχρι σήμερα έχει στηρίξει χιλιάδες παιδιά και νέους στους τομείς της ιατρικής φροντίδας, της σίτισης και της εκπαίδευσης. Πλέον, το αγαπημένο σου παιχνίδι, είναι ο μακροβιότερος θεσμός κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης για όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής κοινωνικής ευθύνης των Goody’s Burger House.

argoodaki-2.jpg

Θυμάσαι την πρώτη φορά που έσφιξες στην αγκαλιά σου το ArGOODaki σου; Τότε που μαζί με τη μητέρα σου είχατε επισκεφθεί το αγαπημένο σου Goody’s Burger House, μόνο που εκεί σε περίμενε μια έξτρα έκπληξη, καθώς πέρα από το πεντανόστιμο φαγητό, βρέθηκες να κρατάς στην αγκαλιά σου το πιο αγαπημένο σου κουκλάκι! Φυσικά, και τότε και τώρα, που μπορείς να βρεις το ArGOODaki και να κάνεις αγοράζοντάς το, μια σπουδαία πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς, έχεις την επιλογή: Μπορείς να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με τον αγαπημένο και κλαστικό – πλέον - «ήρωα», το ArGOODaki, μπορείς όμως και να επιλέξεις ένα backpack ή ένα ξύλινο πύργο με τουβλάκια, έναν βιβλιοστάτη ή έναν υψομετρητή.

argoodaki-3.jpg

Και σήμερα, έφτασες στο σημείο να διασχίζεις τον δρόμο για να πας να πάρεις το απολαυστικό σου γεύμα takeaway και να συνειδητοποιείς πόσα σού πρόσφερε και συνεχίζει να προσφέρει αυτό το ArGOODaki. Κι ακόμα, πόσο κι εσύ η ίδια έχεις προσφέρει και συνεχίζεις να προσφέρεις μέσα από αυτό – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει και μία τόσο ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου!

To ArGOODaki που θα έχεις πάντα μαζί σου

Καθώς ετοιμάζεσαι για όλες εκείνες τις φορές που και φέτος θα ζητήσεις «ένα γεύμα ArGOODaki παρακαλώ» και καθώς θα ετοιμάζεσαι να διαλέξεις το δώρο σου - καθώς οι αγαπημένες σου συνήθειες δεν πρόκειται να αλλάξουν- μάθε ότι έτσι θα βοηθήσεις κι εσύ ώστε να γεμίσουν με φαντασία νηπιαγωγεία, δημοτικά και ειδικά σχολεία καθώς θα εμπλουτιστούν οι σχολικές βιβλιοθήκες τους, φυσικά μαζί με το ArGOODaki.

Για άλλη μία χρονιά, λοιπόν, το ArGOODaki στηρίζει τα παιδιά που έχουν ανάγκη, ενισχύοντας αυτή τη φορά τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Library4all, ο οποίος, από το 2013, φροντίζει να είναι ενημερωμένος για τις ανάγκες των σχολείων σε όλη την Ελλάδα και μεριμνά για την ενίσχυση των σχολικών βιβλιοθηκών και την προσφορά βιβλίων, στα οποία θα έχουν πρόσβαση όλα τα παιδιά. Εσύ είσαι έτοιμη να βοηθήσεις στο έργο του;

argoodaki-4.jpg

Η επαφή με τα βιβλία είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εξέλιξη των ικανοτήτων της ανάγνωσης και της γραφής και την ενίσχυση της φαντασίας και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά το αγαπημένο σου ArGOODaki. Με κεντρικό μήνυμα «Share love. Share knowledge. Έλα να μοιράσουμε, μαζί, σελίδες αγάπης στα παιδιά!», σε καλεί να γίνεις και εσύ μέρος της φετινής εκστρατείας αγάπης. Είσαι έτοιμη να απολαύσεις το αγαπημένο σου γεύμα ArGOODaki στα Goody’s Burger House και να αναλάβεις δράση με το αγαπημένο σου λούτρινο;

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.goodys.com/

Instagram @goodysburgerhouse
Facebook
Goody’s Burger House

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved