Σύλβια Δεληκούρα: Ο γιος της έγινε 9 ετών - Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Ένα βίντεο με φωτογραφίες του γιου της από τη βρεφική του ηλικία μέχρι σήμερα δημοσίευσε η Σύλβια Δεληκούρα στο Instagram. 

Σύλβια Δεληκούρα: Ο γιος της έγινε 9 ετών - Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Η Σύλβια Δεληκούρα δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες του γιου της στο Instagram και όταν το κάνει, αφορμή είναι συνήθως μία ιδιαίτερη περίσταση όπως γενέθλια και γιορτές. Ο Ορφέας είχε, λοιπόν, χθες τα γενέθλιά του και η ηθοποιός έκανε μία τρυφερή ανάρτηση για να ευχηθεί στον γιο της και διαδικτυακά.

«Happy birthday to you ⭐️γλυκό μου πλάσμα να σε χαιρόμαστε , υγεία αγάπη τύχη και ευλογία στη ζωη σου!!! Εχθες ετοιμάζοντας αυτό το βιντεάκι δεν το πίστευα ποσό γρήγορα περνούν τα χρόνια ,μεγαλώνεις ήλιε μου και το μόνο που θέλω είναι να είσαι χαρούμενος !!!! Σε λατρεύουμε Ορφέα ⭐️🎂🥳🧿#orfeasduck #birtdayboy #mysunshine #myson» έγραψε στο προφίλ της.

Το μήνυμα συνόδευσε ένα βίντεο με φωτογραφίες του εορτάζοντα από τη βρεφική του ηλικία μέχρι και σήμερα. Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν στιγμιότυπα από διακοπές, δραστηριότητες και τρυφερές στιγμές μαμάς και γιου. Είναι από τις λίγες φορές που η ηθοποιός δείχνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και από όταν ο Ορφέας ήταν μωρό μέχρι και σήμερα, είναι εμφανές ότι της μοιάζει αρκετά.

https://www.instagram.com/reel/C0MROvXsvUT/

Μία αντίστοιχη ανάρτηση με κολλάζ φωτογραφικών δημοσίευσε έναν χρόνο πριν και πάλι με αφορμή τα γενέθλια του Ορφέα. Οι φωτογραφίες που είχε επιλέξει ήταν και αυτές μία προς μία απολαυστικές.

https://www.instagram.com/p/CW0gSKCMOrJ/

Τη Σύλβια Δεληκούρα τη γνωρίσαμε μέσα από τους ρόλους της σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Μετά τη γέννηση του γιου της απείχε για κάποια χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα και πέρυσι έκανε ένα δυναμικό come back στο MEGA, στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» όπου υποδυόταν την κολλητή φίλη της Βάσως Λασκαράκη.

Για την απουσία της από την τηλεόραση μίλησε έναν χρόνο πριν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο ίδιο κανάλι. Όπως είπε ο λόγος δεν ήταν μόνο ο περιορισμένο της χρόνος αλλά και ότι δεν είχε προτάσεις.

«Πολλές φορές έχει ειπωθεί ότι “εντάξει μωρέ η Σύλβια είναι μια χαρά έγινε μητέρα”» είπε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CUwryhcsEru/

Η μητρότητα ήρθε στη ζωή της ηθοποιού ξαφνικά όπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της, ο ερχομός, όμως, του γιου της ήταν και είναι για αυτήν το μεγαλύτερο δώρο.

«Με τον σύντροφό μου, τον Δημήτρη δεν ήμασταν πολύ καιρό μαζί. Ήρθε ξαφνικά και ήταν δώρο Θεού. Δεν σκεφτόμουν ως εκείνη τη στιγμή να κάνω οικογένεια. Ήμασταν μαζί επτά μήνες. Μέναμε μαζί και όταν είδα το τεστ εγκυμοσύνης κατάλαβα ότι το παιδί θα έρθει και θα μας κάνει χαρούμενους» είχε πει στην εκπομπή Lov It.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved