Το δώρο του αρραβωνιαστικού της, την έκανε να κλάψει! Της βρήκε το παιδικό της... (βίντεο)

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε φυλάξει κάποια παιχνίδια που παίζαμε όταν ήμασταν παιδιά.

Το δώρο του αρραβωνιαστικού της, την έκανε να κλάψει! Της βρήκε το παιδικό της... (βίντεο)

Μας θυμίζουν εκείνα τα ωραία χρόνια που ζήσαμε, κι ήταν ανέμελα. Κάθε παιχνίδι έχει και μία ανάμνηση. Μπορεί να ήταν δώρο της μητέρας μας, του πατέρα μας ή κάποιου συγγενή μας.

Η κοπέλα που είναι η πρωταγωνίστρια του βίντεό μας, είχε χάσει το αγαπημένο της αρκουδάκι που κοιμόταν μαζί του όταν ήταν κοριτσάκι. Η νοσταλγία που ένιωθε ήταν μεγάλη και μάλιστα αρκετές φορές έκανε αυτήν την συζήτηση με τον αρραβωνιαστικό της. Εκείνος, θέλοντας να της δείξει πόσο πολύ την αγαπάει, έβαλε ένα στόχο. Να της βρει το παιδικό της αρκουδάκι. Κανένα άλλο δώρο, δεν θα της έδινε μεγαλύτερη χαρά.

Για ένα περίπου χρόνο ο νεαρός έφερε τα πάνω κάτω, έψαχνε σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες στο ίντερνετ που είχαν χαμένα αρκουδάκια, για να το εντοπίσει! Και τα κατάφερε! Ανάμεσα σε χιλιάδες αρκουδάκια, βρήκε το αγαπημένο αρκουδάκι της αρραβωνιαστικιάς του.

Είχε υποστεί μεγάλες φθορές κι έτσι πήγε σε ειδικό κατάστημα επισκευών. Στην συνέχεια της το τύλιξε σε συσκευασία δώρου σε ένα μεγάλο κουτί και της το έδωσε.Τι έγινε στην συνέχεια; Δείτε το πολύ τρυφερό βίντεο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved