Ένα Ταξίδι για Πάπιες: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα

Μπορεί να είναι ακόμη Νοέμβριος όμως, έξω έχει αρχίσει να «μυρίζει» ήδη Χριστούγεννα. Στην περίπτωση, λοιπόν, που αναζητάτε τις οικογενειακές δραστηριότητες που θα σας βάλουν σε Christmas mood, τότε όλοι οι δρόμοι σας οδηγούν στις «ζεστές» κινηματογραφικές αίθουσες της πόλης!

Ένα Ταξίδι για Πάπιες: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα

Τι θα απολαύσετε με τα μικρά σας στη μεγάλη οθόνη; Μα φυσικά την πολυαναμενόμενη κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων «Ένα Ταξίδι για Πάπιες» (Migration), που έρχεται στις 7 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από την Tanweer.

Όσο για εσάς που θέλετε να δείτε την ταινία την πρώτη μέρα προβολής της στην Ελλάδα, μέσα από τον νέο διαγωνισμό μας στο Instagram του Mothersblog.gr, σας δίνουμε την ευκαιρία να είστε ανάμεσα στους τυχερούς που θα κερδίσουν μία από τις 30 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων της Universal.

MIG_GR_1200x72070-(002).png

Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 24 έως τις 30 Νοεμβρίου και αν επιθυμείτε να λάβετε μέρος, αρκεί να κάνετε follow τον λογαριασμό του Mothersblog.gr και της Tanweer στο Instagram και να κάνετε tag δύο αγαπημένα σας πρόσωπα, στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση για τον διαγωνισμό! Οι τυχεροί και οι τυχερές θα βρεθούν στην πρεμιέρα της ταινίας, η οποία είναι προγραμματισμένη την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, με ώρα προσέλευσης 11.15 και ώρα προβολής 12.00, στην αίθουσα Sphera του The Mall Athens.

Όσο για το τι θα δείτε στη μεγάλη οθόνη, πρόκειται για μία ταινία απολαυστική, που χαρίζει παράλληλα σημαντικά «μαθήματα». Και αυτό διότι αφορά σε μία οικογένεια που ξεπερνάει τους φόβους της και ανοίγεται στον κόσμο και τις ευκαιρίες. Σε κάθε περίπτωση, συγκεντρώσαμε μερικές ακόμη πληροφορίες για την ταινία «Ένα Ταξίδι για Πάπιες» (Migration), που θα σας βάλουν οικογενειακώς σε σινεφίλ mood!

tainia-gia-papies-2.jpg

Μία ξεκαρδιστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων που δεν πρέπει να χάσετε

Αρχικά να αναφέρουμε ότι πίσω από αυτό το ξεκαρδιστικό και γεμάτο περιπέτεια «ταξίδι» σε σενάριο του βραβευμένου με Emmy, Μάικ Γουάιτ, βρίσκεται η Illumination, το στούντιο που μας χάρισε παγκόσμιες επιτυχίες όπως τα «Εγώ, ο Απαισιότατος», «Minions», «Τραγούδα!» και «Μπάτε σκύλοι αλέστε».

Όσο για το τι θα δείτε στη μεγάλη οθόνη, η ιστορία που θα παρακολουθήσετε είναι διασκεδαστική και παράλληλα συναρπαστική. Συγκεκριμένα, όλα ξεκινούν με μία οικογένεια από πρασινοκέφαλες πάπιες να έχει βαλτώσει. Ωστόσο, ενώ ο μπαμπάς Μακ χαίρεται που έχει την οικογένειά του ασφαλή και κολλημένη για πάντα σε μία λίμνη της Νέας Αγγλίας, η μαμά Παμ λαχταράει να ταράξει τα νερά και να δείξει στα παιδιά της -τον έφηβο γιο Νταξ και τη μικρότερη κόρη Γκουέν- τον κόσμο ολόκληρο.

tainia-gia-papies-3.jpg

Όταν, λοιπόν, μία οικογένεια από αποδημητικές πάπιες αποβιβάζεται στη λίμνη τους με συναρπαστικές ιστορίες από μέρη μακρινά, η Παμ πείθει τον Μακ να φύγουν για ένα οικογενειακό ταξίδι με προορισμό την τροπική Τζαμάικα και ενδιάμεση στάση τη Νέα Υόρκη.

Καθώς η οικογένεια φτάνει στον Νότο για τον χειμώνα, ωστόσο, τα σχέδιά της ανατρέπονται. Το τι θα συμβεί και πώς θα τα βγάλουν πέρα, θα το δείτε στους κινηματογράφους. Μέχρι τότε όμως, μπορείτε να πάρετε μία «γεύση» από την ταινία, πατώντας το play στο trailer που ακολουθεί!

Όροι διαγωνισμού
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved