Μαρία-Λουίζα Βούρου: Έφτιαξε για τον γιο της υγιεινό και πανεύκολο κολατσιό

Αλμυρή πίτα με τυρί και λαχανικά, έτοιμη και στο πι και φι. 

Μαρία-Λουίζα Βούρου: Έφτιαξε για τον γιο της υγιεινό και πανεύκολο κολατσιό

Μία ματιά στο προφίλ της Μαρίας-Λουίζας Βούρου στο Instagram αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι η επιχειρηματίας αγαπά τη γυμναστική, την υγιεινή διατροφή και γενικά το «ευ ζειν». Συχνά μοιράζεται συμβουλές, μυστικά και συνταγές που κάνει για την ίδια και τον γιο της, οι οποίες είναι όχι μόνο εύκολες, αλλά και πολύ υγιεινές.

Το Σαββατοκύριακο έκανε μία από τις αγαπημένες της την οποία είχε κάνει ξανά και στο παρελθόν: την τεμπελόπιτα. Πρόκειται ουσιαστικά για μία πίτα με τυρί, αυγά και λαχανικά που μπορείτε να κάνετε κι εσείς για να έχετε έτοιμο ένα υγιεινό και χορταστικό σνακ για το σχολείο ή τη δουλειά.

tempelopita-vourou.jpg

Η επιχειρηματίας είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν το παρακάτω βίντεο το οποίο δείχνει αναλυτικά τη συνταγή και την εκτέλεσή της βήμα-βήμα. Η μόνη διαφορά στην τεμπελόπιτα του Σαββατοκύριακου ήταν ότι έβαλε, όπως είπε σε επόμενη ανάρτησή της και κόκκινη πιπεριά.

https://www.instagram.com/reel/CqV3VFpo0EX/

Η Μαρία-Λουίζα Βούρου έχει αδυναμία στον γιο της και δεν το κρύβει

Η Μαρία-Λουίζα Βούρου και ο γιος της είναι αχώριστοι. Τις ώρες που ο Ιάσονας είναι εκτός σχολείου και δεν έχει εξωσχολικές δραστηριότητες, παίζουν μαζί, μαγειρεύουν, πηγαίνουν βόλτες.

Η επιχειρηματίας του έχει αδυναμία και δεν το κρύβει. Τον περασμένο μήνα το αγοράκι γιόρτασε τα πέμπτα γενέθλιά του και τότε είχε γράψει στο Instagram της:

«Το μωρό μου έγινε 5 χρονών ! Αστέρι μου σε λατρεύω μέχρι το άπειρο ! Να είσαι υγιής και τυχερός ❤️ #myjason #birthdaycake #birthdayboy #myson #myking». Το πάρτι ήταν prive, βέβαια στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαρία – Λουίζα Βούρου ο εορτάζοντας λάμπει από χαρά.

https://www.instagram.com/p/CxvoyDdIpho/

Η επιχειρηματίας έχει μιλήσει κατά καιρούς για τη μητρότητα και τις απαιτήσεις της. Σε παλιότερη ανάρτησή της είχε γράψει:

«Σαν μαμά προσπαθώ να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ στον Ιασονάκο. Είναι πολύ σημαντικό να περνάμε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μας και να είμαστε δίπλα τους όπου μας χρειάζονται και να τους δίνουμε αμέριστη αγάπη!»

https://www.instagram.com/p/CpNYv4ZoC6M/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved