Άρτα: Απεργούν οι δάσκαλοι για να συμπαρασταθούν στον 50χρονο συνάδελφό τους

Σε τρίωρη στάση εργασίας προχωρούν οι δάσκαλοι στην Άρτα δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την συμπαράστασή τους στον 50χρονο συνάδελφό τους, ο οποίος, σύμφωνα με τις καταγγελίες, έβαλε τους μαθητές να χαστουκίσουν τον 8χρονο.

Άρτα: Απεργούν οι δάσκαλοι για να συμπαρασταθούν στον 50χρονο συνάδελφό τους

Το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων-Νηπιαγωγών, συνεδρίασε εκτάκτως το απόγευμα της Πέμπτης αποφασίζοντας στάση εργασίας τις τρεις τελευταίες διδακτικές ώρες.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Τη στήριξη του συναδέλφου, που κατά την 27χρονη διδακτική του υπηρεσία δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα ανάρμοστης συμπεριφοράς κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του», καθώς και τη «διευκολυντική στάση εργασίας, για συμπαράσταση στο συνάδελφο την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 τις τρεις τελευταίες διδακτικές ώρες».

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Άρτας Σωτήρης Γούσιας, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για την απόφαση του ΔΣ και για το θέμα που αναστάτωσε την τοπική κοινωνία και πήρε μεγάλες διαστάσεις, εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τα όσα καταγγέλθηκαν στην αστυνομία. Υποστήριξε μάλιστα ότι τον 50χρονο δάσκαλο τον γνωρίζει ο ίδιος όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του πολλά χρόνια.

Στις 12 το μεσημέρι πάντως, ο 50χρονος αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα με την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved