Η εκκεντρική έξοδος του Τζάστιν Μπίμπερ μετά την χθεσινή του σύλληψη (βίντεο)

Ελεύθερος αφέθηκε ο Τζάστιν Μπίμπερ μετά την χθεσινή του σύλληψη από την Αστυνομία της Φλόριντα για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ.

Η εκκεντρική έξοδος του Τζάστιν Μπίμπερ μετά την χθεσινή του σύλληψη (βίντεο)

Ο νεαρός τραγουδιστής συνελήφθη χθες το πρωί, την ώρα που έκανε κόντρες στην παραλία του Μαϊάμι, ενώ ήταν κάτω από την επήρρεια μέθης αλλά και ναρκωτικών ουσιών! Σήμερα, μετά από απόφαση του Εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 2.500 δολαρίων.

Η αστυνομία αρχικά σταμάτησε την νοικιάσμενη Lamborghini με την οποία έκανε κόντρες ο νεαρός σταρ . Στην συνέχεια ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε τεστ νηφαλιότητας το οποίο δεν κατάφερε να περάσει. Επιπλέον, αντιστάθηκε κατά την σύλληψη του ενώ τον δίπλωμά του είχε λήξει. Ο Μπίμπερ συνελήφθει και πέρασε την νύχτα στο αστυνομικό τμήμα.

Μετά την δικαστική απόφαση να αφεθεί ελεύθερος, ο Μπίμπερ έκανε θριαμβευτική έξοδο από το δικαστικό μέγαρο, χαμογελώντας και ανεβαίνοντας στην οροφή ενός αυτοκινήτου χαιρετώντας τις φανατικές του θαυμάστριες που περίμεναν και φώναζαν έξω από το κτίριο για ώρες.

Ένας από τους αστυνομικούς που έλεγξαν και συνέλαβαν τον Μπίμπερ, περιέγραψε την απαράδεκτη συμπεριφορά του: «Γιατί με σταματήσατε. Γιατί στο δι..ο το κάνεις αυτό; Εγώ δεν έχω κανένα όπλο. Γιατί θα πρέπει να με ψάξετε ; Τι είναι αυτό;», είπε ο Μπίμπερ. Για να συλληφθεί, χρειάστηκαν τρεις αστυνομικοί αφού πρόβαλε συνεχώς αντίσταση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός τραγουδιστής προκαλεί με τη συμπεριφορά του. Στενή παρέα στη Βραζιλία με ιερόδουλες, γράφιτι στους τείχους των ξενοδοχείων όπου διέμενε, πέταγμα αυγών (!) στο σπίτι του γείτονά του, ναρκωτικά και αλκοόλ, είναι λίγα από αυτά που περιγράφουν τα έργα και τις ημέρες το νεαρού Μπίμπερ που φαίνεται πως έχει χάσει για τα καλά την μπάλα!

Απόδειξη της όλης ανεξέλεγκτης κατάστασης ήταν η δήλωση της μητέρας του ότι ήρθε η ώρα ο Τζάστιν να εισαχθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved