Η συναυλία της Τετάρτης : Ο Δημήτρης Μπάσης στο Θέατρο Αθηνά

Ο Δημήτρης Μπάσης με τον  Μανόλη Ανδρουλιδάκη εγκαινιάζουν στις 18 Οκτωβρίου τη Συναυλία της Τετάρτης στο θέατρο Αθηνά.

Η συναυλία της Τετάρτης : Ο Δημήτρης Μπάσης στο Θέατρο Αθηνά

Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη καλλιτεχνικά χρονιά για το Θέατρο ΑΘΗΝΑ, οι επιχειρήσεις Θ.Δ Μαροσούλη δημιουργούν την Συναυλία της Τετάρτης - σε καλλιτεχνική διεύθυνση του συνθέτη Μιχάλη Κουμπιού - και ανοίγουν την φιλόξενη σκηνή του ΑΘΗΝΑ σε ακούσματα που όλοι αγαπάμε.

Σημαντικά πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής θα μφανίζονται από την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, ξεκινώντας από τους Δημήτρη Μπάση & Μανόλη Ανδρουλιδάκη και συνεχίζοντας, μεταξύ άλλων, με την Ζωή Παπαδοπούλου στα τραγούδια της Χάρις Αλεξίου, τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ, την Ρίτα Αντωνοπούλου και τον Γιάννη Μπελώνη, τον Παντελή Θαλασσινό και την Ιουλία Καραπατάκη, τον Θοδωρή Κοτωνιά και τον Νίκο Στρατάκη, τον Δημήτρη Μητσοτάκη και την Μάρθα Φριτζήλα.

Σπουδαίοι σολίστ και συναρπαστικές φωνές σε μοναδικές συναυλίες, από την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη, στο Θέατρο ΑΘΗΝΑ.

CL8B8141a-inte.jpg

Η Συναυλία της Τετάρτης

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Μιχάλης Κουμπιός

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου

Δημήτρης Μπάσης - Μανόλης Ανδρουλιδάκης

«Γυμνά Τραγούδια»

Γιατί και το τραγούδι το φορτώσαμε με τόσες μουσικές που σιγά σιγά βουλιάζει και την τέχνη μας τη στολίσαμε τόσο πολύ που φαγώθηκε από τα μαλάματα το πρόσωπό της…

Γιώργος Σεφέρης (1900-1971)

Ένας ολοκληρωμένος ερμηνευτής που παραμένει μία από τις σταθερές αξίες στον χώρο του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, ο Δημήτρης Μπάσης, συναντά τον βιρτουόζο κιθαριστή και συνθέτη Μανόλη Ανδρουλιδάκη σ' ένα ρεσιτάλ για φωνή και κιθάρα.

Τραγούδια «γυμνά», ντυμένα μοναδικά με τη φωνή του Δημήτρη και την κιθάρα του Μανόλη συνθέτουν μία συναυλία με γνώριμες μελωδίες μεγάλων Ελλήνων δημιουργών όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιάννης Σπανός κ.ά.

VIVA-816X465-MPASHS-ANDROUL.jpg

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: https://www.more.com/music/dimitris-mpasis-manolis-androulidakis/

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 82 37 330

ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑ, ΔΕΡΙΓΝΥ 10 & ΠΑΤΗΣΙΩΝ, έναντι σταθμού ΒΙΚΤΩΡΙΑ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved