Αυτό το Σάββατο δίνουμε ραντεβού στα καταστήματα ΑΒ για να διασκεδάσουμε εξερευνώντας τον ωκεανό!

Αυτό το Σάββατο, η βόλτα στο σούπερ-μάρκετ για τις αγορές της εβδομάδας, θα αναδειχθεί σε μία διασκεδαστική, οικογενειακή εμπειρία!

Αυτό το Σάββατο δίνουμε ραντεβού στα καταστήματα ΑΒ για να διασκεδάσουμε εξερευνώντας τον ωκεανό!

Αν μία από τις αγαπημένες συνήθειες που μοιράζεσαι με τα παιδιά σου αυτό το φθινόπωρο, είναι το να διασκεδάζετε συμπληρώνοντας παρέα το νέο άλμπουμ αυτοκόλλητων, «Εξερευνούμε τον Ωκεανό» της ΑΒ Βασιλόπουλος, σου έχουμε καλά νέα!

Διότι αυτό το Σάββατο, η βόλτα στο σούπερ-μάρκετ για τις αγορές της εβδομάδας, θα αναδειχθεί σε μία διασκεδαστική, οικογενειακή εμπειρία, που θα έχει αύρα θαλασσινή και μπλε «αποχρώσεις»!

Φυσικά, αναφερόμαστε στο… ocean expedition event, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, σε συνολικά επτά καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα και συγκεκριμένα, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Πάτρα και το Ηράκλειο Κρήτης.

Τι θα γίνει στο event και γιατί δεν πρέπει να το χάσετε; Εκεί, μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν απολαμβάνοντας διάφορες εκπλήξεις, θα ζωγραφίσουν και κυρίως, θα ανταλλάξουν τα διπλά αυτοκόλλητα που έχουν αποκτήσει για το άλμπουμ αυτοκόλλητων, «Εξερευνούμε τον Ωκεανό» της ΑΒ Βασιλόπουλος.

vsilopoulos2.jpg

Εσείς ακόμη να προμηθευτείτε το άλμπουμ «Εξερευνούμε τον Ωκεανό»;

Αν δεν έχεις προμηθευτεί ακόμη το άλμπουμ «Εξερευνούμε τον Ωκεανό» της ΑΒ Βασιλόπουλος, που δημιουργήθηκε με την πολύτιμη συμβολή της WWF Ελλάς, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να το πάρεις στα χέρια σου, είναι να επισκεφτείς σήμερα κιόλας ένα κατάστημα ΑΒ, από όπου θα το ζητήσεις από το ταμείο.

Το περιεχόμενό του θα το συμπληρώνεις με τα παιδιά σου, συλλέγοντας δωρεάν αυτοκόλλητα με κάθε επίσκεψή σου σε ένα κατάστημα ΑΒ. Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά των 10 ευρώ μπορείς να αποκτήσεις δωρεάν ένα πακέτο αυτοκόλλητα. Μάλιστα, να σε ενημερώσουμε ότι υπάρχουν πάνω από 100 διαφορετικά σχέδια, γεμάτα εκπλήξεις, με ένα στα τέσσερα πακέτα να περιέχει ένα πολύ ξεχωριστό τατουάζ, που θα ενθουσιάσει τα παιδιά.

Κάθε φορά που θα ξεφυλλίζεις και θα συμπληρώνεις το άλμπουμ με τα παιδιά σου, θα κάνετε μαζί ένα «ταξίδι» στον θαλάσσιο κόσμο της Μεσογείου και παρέα, θα μαθαίνετε πολύτιμες πληροφορίες για τα πλάσματα του ωκεανού.

vasilopoulos.png

Αν θέλεις, λοιπόν, να κάνεις την επίσκεψη στο σούπερ-μάρκετ πιο ωφέλιμη και διασκεδαστική, αυτό το Σάββατο επισκέψου ένα από τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, όπου μικροί και μεγάλοι θα ανταλλάξουν αυτοκόλλητα για το άλμπουμ «Εξερευνούμε τον Ωκεανό». Άλλωστε, πέρα από μία διασκεδαστική εμπειρία, η νέα αυτή πρωτοβουλία της ΑΒ έχει και έναν σημαντικό, εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Διότι μας εμπνέει να προστατεύσουμε τις θάλασσες και γιατί συστήνει στα παιδιά μας την περιβαλλοντική συνείδηση, μέσα από «μπλε» ιστορίες και ξεχωριστούς, θαλάσσιους «ήρωες»!

*Γονείς και παιδιά μπορούν να αγοράσουν το άλμπουμ μόνο με 0,99 ευρώ από το ταμείο κάθε φυσικού καταστήματος ΑΒ, έως 26 Οκτωβρίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved