Νάντια Μπουλέ: Το μοντέρνο και άνετο outfit της κόρης της

Είναι εμπνευσμένο από γνωστή ταινία της Disney.

Νάντια Μπουλέ: Το μοντέρνο και άνετο outfit της κόρης της

H Νάντια Μπουλέ με την κόρη της.

Instagram / nadiaboule

Η Νάντια Μπουλέ μοιράστηκε ένα ακόμα όμορφο στιγμιότυπο με την κόρη της, Σεμέλη.

Η μικρή είναι στο καθιστικό του σπιτιού και φοράει ένα κοντομάνικο μπλουζάκι και μια φόρμα που έχει τις φιγούρες από την ταινία της Disney «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών».

nadia-mpoule-kori.jpg

Η επιλογή των ρούχων δεν τυχαία καθώς η ηθοποιός συμμετέχει στην πρωτότυπη παραγωγή της Disney, «Disney 100 The Consert» με τη συμμετοχή πολλών ξένων καλλιτεχνών συνοδεία μεγάλης ορχήστρας αποτελούμενη από 56 οργανοπαίχτες.

«Είναι τόσο μεγάλη η χαρά μου για αυτές τις συναυλίες και επιτέλους ήρθε η ώρα να το μοιραστούμε @thebenforster μαζί σας!
Η Disney γιορτάζει τα 100 της χρόνια με συναυλίες σε ολόκληρο τον κόσμο και ετοιμαζόμαστε κι εμείς να βρεθούμε στη σκηνή, τραγουδώντας κάποια από τα πιο iconic τραγούδια που έχουν γραφτεί για τις ταινίες της.
Frozen, Lion King, The Little Mermaid, The Hunchback of Notre Dame και τόσα ακόμα, με τη συνοδεία Συμφωνικής Ορχήστρας και παράλληλες προβολές των ταινιών 🥰
Με αφορμή αυτό, μιλήσαμε με τον @thebenforster (δεν έχω λόγια για το ότι θα τον συναντήσω στη σκηνή) για την πρώτη συναυλία που έχει ανακοινωθεί, στη Ρουμανία, στις 2 Νοεμβρίου, στο Sala Palatului 🙌🏻🙌🏻», έγραψε μεταξύ άλλων η Νάντια Μπουλέ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H καθημερινότητα με τη Σεμέλη

Η Σεμέλη πηγαίνει παιδικό σταθμό. Η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει φωτογραφία της μικρής από την πρώτη μέρα στο σχολείο, γράφοντας:

«Πρώτη ημέρα στον παιδικό και το στομάχι μου είναι κόμπος από τα πιο ανάμεικτα συναισθήματα.
Χαρά για το νέο ξεκίνημα και συγκίνηση για τα πρώτα βήματα ανεξαρτησίας της.
Τα παιδιά σε κάνουν να συνειδητοποιείς το πέρασμα του χρόνου πιο ανάγλυφα από οτιδήποτε άλλο. Μικρά ανθρωπάκια που ανοίγουν τα φτερά τους κάθε μέρα, όλο και περισσότερο.
Πέτα, αγάπη μου μεγάλη!🦋
#firstday #kidergarten #preschool».

https://www.instagram.com/p/Cww7gOAIyed/

Νέα λοιπόν καθημερινότητα για τη Σεμέλη και τη Νάντια Μπουλέ, με γεμάτα τα πρωινά και ελεύθερα τα απογεύματα.

Μαμά και κόρη περνούν πλέον περισσότερο χρόνο μαζί μετά την επιστροφή από τον παιδικό και συνεχίζουν να κάνουν τα πράγματα που τους αρέσουν: βόλτες, παιχνίδια, διάβασμα αλλά και λίγη γυμναστική.

nadia-mpoule-akrobatika-semeli.jpg

Instagram / nadiaboule

nadia-mpoule-kori-domatio.jpg

Instagram / b_bynadiaboule

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved