Ντορέττα Παπαδημητρίου: Παίζει με την ανιψιά της - Γιατί νευρίασε η μικρή

Αγκαλιές και παιχνίδια είχε η χθεσινή μέρα (Δευτέρα) για τη Ντορέττα και την ανιψιά της.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Παίζει με την ανιψιά της - Γιατί νευρίασε η μικρή

πηγή: instagram @dorettapapadimitriou_official

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της αδελφής της, η οποία είναι δύο ετών. Πολύ συχνά η ηθοποιός αναρτά φωτογραφίες και βίντεο με τη μικρή Κατερίνα.

Το ίδιο έκανε και πριν μερικές ώρες. Δημοσίευσε στιγμιότυπα από τη μέρα που πέρασαν μαζί και ένα βίντεο σε insta story, που δείχνει θεία και ανιψιά να παίζουν μουσικές καρέκλες.

Στο χαριτωμένο βίντεο η μικρή Κατερίνα μαζί με την θεία Ντορέττα, κάνει γύρους γύρω από τις δύο ροζ καρέκλες που έχουν τοποθετηθεί στο σαλόνι. Η θεία -όσο γυρίζουν και ακούν το Dancing Queen των Abba, εξηγεί στην Κατερίνα ότι μόλις σταματήσει η μουσική θα πρέπει να κάτσουν σε μια καρέκλα.

Η μουσική σταματάει, η Ντορέττα κάθεται στη μια καρέκλα και ενώ κανείς θα περίμενε και το Κατερινάκι να κάνει το ίδιο, νευριάζει που η θεία της διάλεξε... την καρέκλα που ήθελε εκείνη.

«Εγώ εκεί...», ακούγεται να λέει με παράπονο η Κατερίνα.

«Γιατί; Κάτσε εδώ...», της απαντά η Ντορέττα γελώντας.

«Όχι, εκεί...», λέει ξανά η Κατερινούλα εμφανώς νευριασμένη.

«Και θα νόμιζε κανείς ότι είναι ίδιες οι καρέκλες», έγραψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, δείχνοντας πόσο αστείο της φάνηκε που η Κατερίνα δεν ήθελε την ροζ καρέκλα αλλά... τη ροζ καρέκλα που καθόταν η θεία.

Δείτε τα στιγμιότυπα παρακάτω. Σίγουρα θα έχετε ζήσει τέτοιες στιγμές και εσείς στο σπίτι σας είτε με τα παιδιά σας είτε τα ανίψια σας. 😆

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved