«My Family Story» - To βίντεο της Βάσως Γουλιελμάκη με την κόρη της

Η Βάσω Γουλιελμάκη είναι μια ευτυχισμένη μαμά!

«My Family Story» - To βίντεο της Βάσως Γουλιελμάκη με την κόρη της

Βάσω Γουλιελμάκη / Μαρίλια Αλαφούζου

Η ηθοποιός πριν λίγο καιρό είχε δημοσιεύσει φωτογραφία της 19χρονης κόρης της, Μαρίλιας, στο Instagram και αμέσως τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.
Μπορεί η Βάσω Γουλιελμάκη και ο Σωκράτης Αλαφούζος να έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, διατηρούν όμως πολύ καλές σχέσεις και η κόρη τους είναι η προτεραιότητά τους.

vasogoulielmaki_kori-(2).jpg

Βάσω Γουλιελμάκη

Η Μαρίλια είναι μια κούκλα και μοιάζει... στον μπαμπά της

Η Μαρίλια μεγάλωσε πολύ. Είναι 19 ετών και όπως μπορείτε να δείτε μοιάζει αρκετά με τον μπαμπά της, Σωκράτη. Μπορεί να μην έχει πάρει τα ανοιχτόχρωμα μάτια του, όμως έχει πάρει αρκετά από τα χαρακτηριστικά του. Και από τη μαμά της έχει πάρει πολλά στοιχεία, όπως τη γοητεία και το όμορφο χαμόγελό της.

Πριν λίγες εβδομάδες, η Βάσω Γουλιελμάκη δημοσίευσε φωτογραφία που τη δείχνει να ποζάρει μαζί με την κόρη της. «Ζήσε το ταξίδι με την καλύτερη παρέα! Μόνο αυτό σε κάνει ευτυχισμένο άνθρωπο!!!». Με αυτό το σχόλιο είχε συνοδεύσει την ανάρτησή της.

vasogoulielmaki_kori.jpg

Βάσω Γουλιελμάκη / Μαρίλια Αλαφούζου

Αυτή όμως δεν είναι η μόνη ανάρτηση που έχει με την 19χρονη Μαρίλια. Με αφορμή το καλοκαίρι και τις όμορφες στιγμές που πέρασαν με την υπόλοιπη οικογένεια, η ηθοποιός δημοσίευσε βίντεο που τη δείχνει ξανά με την κόρη της. Σε αυτό το βίντεο μάλιστα φαίνεται και το πόσο ψηλή είναι η Μαρίλια.

https://www.instagram.com/reel/CwHq5vfoZcb/

«Δεν υπάρχει ωραιότερη λέξη από τη λέξη "Μαμά"»

«Δεν υπάρχει ωραιότερη λέξη "μαμά". Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να το λες! Δεν υπάρχει ωραιότερη στιγμή από το να τ' ακούς!», είχε σχολιάσει η ηθοποιός κάποια στιγμή, δείχνοντας ότι η μητρότητα είναι ό,τι πιο όμορφο έχει συμβεί στη ζωή της, ενώ κάποια άλλη στιγμή είχε γράψει με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της, «Ένα τεράστιο φεγγάρι με συνόδευε μέχρι την είσοδο μου στο μαιευτήριο, το ρολόι του αυτοκινήτου έλεγε 6:00 ώρα, 6 Απριλίου του 2004.Πέρασαν ώρες πολλές μέχρι να ακούσω το κλάμα σου ,μέχρι να ακούσω το γιατρό να λέει -γεννήθηκε μ' ανοιχτά μάτια .Νόμιζα πως είχες κληρονομήσει τα μάτια του μπαμπά σου μετά κατάλαβα τι εννοούσε !Από την πρώτη στιγμή που ανταμωθήκανε τα βλέμματα μας δεν σταμάτησε να κοιτάει η μια την άλλη. Ήμασταν ξαπλωμένες η μια απέναντι απ' την άλλη και τα μάτια σου, αυτά τα όμορφα αμυγδαλωτά ,καφέ μάτια με το διεισδυτικό τους βλέμμα με κοιτούσαν συνεχώς! πως γίνεται να έχεις καταλάβει ότι εγώ ήμουν η μητέρα σου αναρωτήθηκα Ακόμα κι όταν η μαία σ' έφερε κοντά μου κάνοντας ένα γύρω από το κρεββάτι μου εσύ δεν έπαψες να με κοιτάς. Με ρώτησε αν θέλω να σε φιλήσω, έγνεψα Ναι .Γεμάτη από τρόμο, αγωνία, λαχτάρα , συγκίνηση έβαλα το στόμα μου πάνω στο υγρό μετωπάκι σου. Έχουν περάσει τόσα χρόνια κι όμως αυτό το υγρό αποτύπωμα πάνω στα χείλη μου ακόμα το αισθάνομαι. Το πρώτο μας φιλί! Ξελογιάστρα μου, έρωτα μου, αγάπη μου! Να' χεις όμορφα χρόνια γεμάτα από υγεία και με "μάτια ανοιχτά "να παρατηρείς ,να βάζεις στόχους, να ονειρεύεσαι και εγώ να λέω πολλές- πολλές ιστορίες για σένα στα παιδιά σου!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved