Μαρία-Λουίζα Βούρου: «Εμείς κυκλοφορούμε έτσι» - Η χιουμοριστική ανάρτηση με τον γιο της

Όσοι έχουν παιδιά στην ίδια ηλικία με τον Ιάσωνα θα καταλάβουν.

Η Μαρία – Λουίζα Βούρου, όπως και κάθε εργαζόμενη μαμά, τρέχει όλη μέρα για να τα προλάβει όλα. Σε παλιότερο Q&A στο Instagram, σε ερώτηση ακολούθου της σχετικά με το πόσες ώρες δουλεύει και πόσες ώρες ασχολείται με τον γιο της απάντησε:

«Εδώ τώρα χτύπησες φλέβα", έγραψε αρχικά και συνέχισε. "Σηκώνομαι στις 7.30 συνήθως (αν όχι νωρίτερα) και ξεκινάω. Το παιδί πάει σχολείο και εγώ δουλεύω σερί μέχρι τις 5 που θα τον πάρω από το σχολείο. Μετά είμαστε μαζί σπίτι. Μαζεύουμε, μαγειρεύουμε, πλένουμε. Στις 19.30 κάνω μάθημα. Έπειτα μπάνια κ.λπ., ο μικρός ύπνο και συνεχίζω περίπου μέχρι τις 11. Αυτά!

Υ.Γ. Περνάμε πολύ χρόνο Παρασκευή απόγευμα και ΣΚ. Ποιοτικό χρόνο!»

Ο Ιάσωνας είναι πρώτη της προτεραιότητα και συχνά μοιράζεται μέσω Instagram στιγμιότυπα από όσα κάνουν μαζί μέσα στη μέρα.

Μαμά και γιος βγαίνουν ραντεβού…

Γυμνάζονται παρέα….

Μπαίνουν στην κουζίνα και φτιάχνουν λαχταριστές και healthy λιχουδιές.

Πρόσφατα η επιχειρηματίας δημοσίευσε στο Instagram της νέα στιγμιότυπα με τον γιο της κατά τη διάρκεια βόλτα τους. Αυτή τη φορά την προσοχή έκλεψε το outfit του μικρού Ιάσωνα ο οποίος έβαλε φούτερ με κουκούλα και μάσκα του Spiderman.

«Εμείς κυκλοφορούμε έτσι» έγραψε η Μαρία – Λουίζα Βούρου χιουμοριστικά και όσοι είναι γονείς παιδιών στην ίδια ηλικία με το 5χρονο αγόρι σίγουρα ταυτίζονται.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved