Μαρία-Λουίζα Βούρου: «Εμείς κυκλοφορούμε έτσι» - Η χιουμοριστική ανάρτηση με τον γιο της

Όσοι έχουν παιδιά στην ίδια ηλικία με τον Ιάσωνα θα καταλάβουν.

Μαρία-Λουίζα Βούρου: «Εμείς κυκλοφορούμε έτσι» - Η χιουμοριστική ανάρτηση με τον γιο της

Η Μαρία – Λουίζα Βούρου, όπως και κάθε εργαζόμενη μαμά, τρέχει όλη μέρα για να τα προλάβει όλα. Σε παλιότερο Q&A στο Instagram, σε ερώτηση ακολούθου της σχετικά με το πόσες ώρες δουλεύει και πόσες ώρες ασχολείται με τον γιο της απάντησε:

«Εδώ τώρα χτύπησες φλέβα", έγραψε αρχικά και συνέχισε. "Σηκώνομαι στις 7.30 συνήθως (αν όχι νωρίτερα) και ξεκινάω. Το παιδί πάει σχολείο και εγώ δουλεύω σερί μέχρι τις 5 που θα τον πάρω από το σχολείο. Μετά είμαστε μαζί σπίτι. Μαζεύουμε, μαγειρεύουμε, πλένουμε. Στις 19.30 κάνω μάθημα. Έπειτα μπάνια κ.λπ., ο μικρός ύπνο και συνεχίζω περίπου μέχρι τις 11. Αυτά!

Υ.Γ. Περνάμε πολύ χρόνο Παρασκευή απόγευμα και ΣΚ. Ποιοτικό χρόνο!»

Ο Ιάσωνας είναι πρώτη της προτεραιότητα και συχνά μοιράζεται μέσω Instagram στιγμιότυπα από όσα κάνουν μαζί μέσα στη μέρα.

Μαμά και γιος βγαίνουν ραντεβού…

maria-louiza-vourou.jpg

Γυμνάζονται παρέα….

maria-louiza-vourou-gumnastiki-me-gio.jpg

Μπαίνουν στην κουζίνα και φτιάχνουν λαχταριστές και healthy λιχουδιές.

https://www.instagram.com/tv/CakSXA1oV1e/

Πρόσφατα η επιχειρηματίας δημοσίευσε στο Instagram της νέα στιγμιότυπα με τον γιο της κατά τη διάρκεια βόλτα τους. Αυτή τη φορά την προσοχή έκλεψε το outfit του μικρού Ιάσωνα ο οποίος έβαλε φούτερ με κουκούλα και μάσκα του Spiderman.

«Εμείς κυκλοφορούμε έτσι» έγραψε η Μαρία – Λουίζα Βούρου χιουμοριστικά και όσοι είναι γονείς παιδιών στην ίδια ηλικία με το 5χρονο αγόρι σίγουρα ταυτίζονται.

maria-louiza-vourou-(2).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved