Διαγωνισμός: Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την ταινία animation «Μάβκα: Το ξωτικό του δάσους»

Υπάρχουν κάποιες εμπειρίες που μοιράζεσαι με το παιδί σου, τις οποίες τόσο εσύ, όσο και εκείνο θυμάστε για πολλά χρόνια. Είναι εκείνες οι στιγμές που σας βρίσκουν να ζείτε παρέα μία νέα, συναρπαστική περιπέτεια, να ανακαλύπτετε νέους κόσμους, να γελάτε και να ενθουσιάζεστε μαζί.

Διαγωνισμός: Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την ταινία animation «Μάβκα: Το ξωτικό του δάσους»

Αυτές οι συναρπαστικές εμπειρίες, λοιπόν, ξεκινούν συχνά από τις αίθουσες ενός κινηματογράφου και «ταξιδεύουν» μικρούς και μεγάλους σε μέρη που δεν είχαν φανταστεί, όπως ακριβώς θα συμβεί αν βάλετε στο σινεφίλ πρόγραμμα του φετινού φθινόπωρου τη νέα ταινία animation «Μάβκα: Το ξωτικό του δάσους»!

Η νέα αυτή animation ταινία, η οποία είναι μεταγλωττισμένη, θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στη χώρα μας στις 21 Σεπτεμβρίου, από τη Feelgood Entertainment. Εσύ και το μικρό σου, ωστόσο, θα έχετε την ευκαιρία να την απολαύσετε νωρίτερα και συγκεκριμένα, να βρεθείτε στην πρεμιέρα της!

mavka2.jpg

Ναι, μπορεί να είσαι μία από τις τυχερές και τους τυχερούς που την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, θα βρεθούν στην πρεμιέρα της ταινίας, στα Village Cinemas στο The Mall Athens (Μαρούσι).

Για να συμβεί αυτό, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να λάβεις μέρος στον νέο διαγωνισμό του Mothersblog.gr. Πιο αναλυτικά, για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό θα χρειαστεί να κάνεις follow το Instagram του Mothersblog.gr και της Feelgood Entertainment και να κάνεις tag δύο φίλες ή φίλους σου, στα σχόλια κάτω από το σχετικό post.

Ο διαγωνισμός θα «τρέξει» από τις 7 Σεπτεμβρίου στις 14.00 μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου στις 14.00 και συνολικά 5 τυχερές και τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της μεταγλωττισμένης ταινίας animation «Μάβκα: Το ξωτικό του δάσους»!

https://www.instagram.com/p/Cw41z50MVyM/

Ώρα για ένα συναρπαστικό «ταξίδι» στα αχανή δάση της Ουκρανίας

Αν ανυπομονείς να παρακολουθήσεις με το μικρό σου την ταινία, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη Feelgood Entertainment, σου έχουμε μερικές ακόμη πληροφορίες, ώστε να πάρεις μία «γεύση» για τα όσα θα δεις στη μεγάλη οθόνη.

Το «ταξίδι» ξεκινά, λοιπόν, στα αχανή δάση της Ουκρανίας τα οποία κρύβουν αμέτρητα μυστικά και ανεξιχνίαστα μυστήρια, ενώ αποτελούν το σπίτι μυθικών πλασμάτων που κατοικούν ανάμεσα σε αρχαία δέντρα, φυλάσσοντας πιστά το ιερό τους βασίλειο. Η Μάβκα είναι μια Ψυχή του Δάσους και η πρόσφατα επιλεγμένη Φύλακάς του. Η κύρια αποστολή της είναι να προστατεύσει το Δάσος και την ιερή Καρδιά του -την ίδια την Πηγή της Ζωής- από οποιαδήποτε επίθεση ή εισβολή, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων.

mavka1.jpg

Ο Λούκας είναι ένα γνήσιο χωριατόπαιδο με μεγάλη αγάπη για τη μουσική, που διοχετεύει το ταλέντο του στο ξύλινο φλάουτό του, ενώ ονειρεύεται να αφιερώσει τη ζωή του σε αυτό το πάθος. Και η μουσική του Λούκας δημιουργεί κάτι μοναδικό: Η Μάβκα και ο Λούκας συναντιούνται και ερωτεύονται!

mavka3.jpg

Από την αρχή, βέβαια, η σχέση τους αντιμετωπίζει δυσκολίες, αλλά τα εμπόδια γίνονται ακόμη μεγαλύτερα, όταν η Κυλίνα καταφτάνει, ισχυριζόμενη ότι είναι κληρονόμος ενός παλιού πριονιστηρίου στην άκρη του Δάσους και υπόσχεται στους χωρικούς όλα τα πλούτη της βιομηχανικής προόδου που φέρνει από το εξωτερικό. Αυτό δεν είναι παρά μια πρόφαση για να κρύψει τον πραγματικό της σκοπό: Να αποκτήσει την Καρδιά του Δάσους, που δεν είναι άλλη από την ίδια τη Μάβκα. Θα καταφέρει η Μάβκα να σώσει το δάσος;

Τις απαντήσεις θα τις πάρεις σύντομα! Για την ώρα, ρίξε μία ματιά στο τρέιλερ που ακολουθεί και μην ξεχάσεις να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό του Mothersblog.gr, για να βρεθείς στην πρεμιέρα της animation ταινίας «Μάβκα: Το ξωτικό του δάσους», αυτόν τον Σεπτέμβριο!

Διάβαστε παρακάτω τους όρους του διαγωνισμού.

Όροι Συμμετοχής Διαγωνισμού
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved