Κορυφαίες διακρίσεις για την DPG Digital Media Group στα DIME Awards 2023

Η DPG Digital Media Group αναδείχθηκε πρωταγωνιστής στα φετινά Dime Awards 2023, κατακτώντας συνολικά 13 Βραβεία εκ των οποίων: 4 Χρυσά, 3 Ασημένια και 6 Χάλκινα.

 

Κορυφαίες διακρίσεις για την DPG Digital Media Group στα DIME Awards 2023

Την Τρίτη, 11 Ιουλίου, στο Μουσείο Οίνου αναδείχτηκαν και επιβραβεύτηκαν για 10η συνεχή χρονιά από την Boussias Communications οι βέλτιστες πρακτικές στον χώρο των Ψηφιακών Εκδόσεων. Στην εντυπωσιακή τελετή το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, και καταξιωμένα στελέχη των σημαντικότερων εταιρειών της digital αγοράς. Η DPG Digital Media Group, στο πλαίσιο του επετειακού χαρακτήρα της φετινής διοργάνωσης, απέσπασε επιπλέον τις ακόλουθες σημαντικές διακρίσεις: TOP3 Digital Publisher of the Decade και TOP3 Digital Medium of the Decade για το CNNgr, αποδεικνύοντας πως συνεχίζει να πρωτοπορεί και να προσφέρει στην αγορά premium πρωτογενές ποιοτικό περιεχόμενο.

Αποτέλεσμα της δημιουργικότητας και του επαγγελματισμού του κορυφαίου ανθρώπινου δυναμικού του, ο Όμιλος απέσπασε τα εξής βραβεία:

Χρυσό Βραβείο: Για τον «Επανασχεδιασμό του γυναικείου site, Queen.gr» στην κατηγορία «Best Home page». Για το event: «#daytoremember: Μια αξέχαστη Δευτέρα από το Queen.gr στα νησιά του Αργοσαρωνικού!» στην κατηγορία «Best Branded Event by a Digital Publisher». Για την ενέργεια: «Nature’s Finest: Beauty Edition by Athonites» στην κατηγορία «Best Native Advertising Strategy». Για τη σειρά podcast: «Podcast από το Α έως το Ω by Newsbomb.gr» στην κατηγορία «Best in Arts & Culture».

Ασημένιο Βραβείο: Για το «Data Project - Eνδοοικογενειακή βία» στην κατηγορία «Best Use of Data for a Story / Report». Για το «Οδοιπορικό στο εργοστάσιο COCO-MAT στην Ξάνθη: Φυσική πολυτέλεια με σεβασμό στο περιβάλλον – CNN Greece» στην κατηγορία «Most Effective Native Advertising Campaign». Για την ενέργεια: «Ανακυκλώνω ρούχα για καλό σκοπό, powered by Skip» στην κατηγορία «Best Use of Video in Native Advertising».

Χάλκινο Βραβείο: Για το ρεπορτάζ: «Η αποστολή του CNN Greece σε Πολωνία και Ουκρανία» στην κατηγορία «Best International Reporting». Για την περιβαλλοντική πλατφόρμα: «Act for Earth» στην κατηγορία «Best Editorial - Best Column». Για το φωτορεπορτάζ: «Μια μέρα στο Κέντρο Βρεφών «Η Μητέρα», εκεί όπου η λέξη «μαμά» βρίσκει το αληθινό της νόημα» στην κατηγορία «Best Long Form Content». Για την ενέργεια: «Σχολικός Εκφοβισμός – CNN.gr» στην κατηγορία «Best CSR Award». Για το εξειδικευμένο site για την υγεία: «Υγεία και ευεξία σε πρώτο πλάνο με τη σφραγίδα του Onmed.gr!» στην κατηγορία «Best Search Marketing» και τέλος για το event: «ΜΗΝΑΣΜΑΝ. ΜΗΝΑΣΜΑΣ. | Το Ratpack.gr γιόρτασε τα 6α του γενέθλια!» στην κατηγορία «Best Branded Event by a Digital Publisher».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved