Βαρδής - Σκαφίδα: Η καλλιτεχνική φωτογραφία που τράβηξε ο Αντώνης Junior

Νέα στιγμιότυπα με την Κατερίνα και τον Αντώνη δημοσίευσε η Νατάσα Σκαφίδα στο Instagram

Βαρδής - Σκαφίδα: Η καλλιτεχνική φωτογραφία που τράβηξε ο Αντώνης Junior

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους και οι φωτογραφίες με τα δύο τους παιδιά, Κατερίνα και Αντώνη είναι οι πιο απολαυστικές.

https://www.instagram.com/p/Co2P1LKoMK0/

Ο "Βενιαμίν" της οικογένειας, ο Αντώνης Βαρδής Junior είναι ένα αγοράκι χαμογελαστό με γλυκό βλέμμα. Τον προηγούμενο μήνα έγινε τεσσάρων ετών και πάντα οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν οι γονείς του ξεχωρίζουν για τις ξεκαρδιστικές του γκριμάτσες.

https://www.instagram.com/p/ChIQ-SmrqU5/

Η καλλιτεχνική φωτογραφία του Αντώνη Βαρδή Junior

Με μπαμπά τον Γιάννη Βαρδή και παππού τον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή, αναπόφευκτα τα δύο παιδιά έχουν κλίση στις τέχνες. Η Κατερίνα παίζει πιάνο, τραγουδάει, χορεύει. Μάλιστα τον Ιούνη έδωσε και το πρώτο της ρεσιτάλ το οποίο παρακολούθησαν συγκινημένοι οι δύο γονείς.

https://www.instagram.com/p/CssslC6oigv/

Όσο για τον Αντώνη, αν και αρκετά μικρός, φαίνεται να έχει ταλέντο στη... φωτογραφία. Χθες, πήρε το κινητό των γονιών του και τράβηξε μία αυθόρμητη καλλιτεχνική φωτογραφία την οποία και δημοσίευσε η Νατάσα Σκαφίδα στο προφίλ της.

«Καλλιτεχνική, από τα μάτια του έρωτα Αντώνη» έγραψε στο Instagram Story της.

vardis-skafida-fotografia-gios.jpg

Νωρίτερα, η Νατάσα Σκαφίδα είχε δημοσιεύσει ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του στις οποίες για ακόμα μία φορά το 4χρονο αγοράκι έπαιρνε τις πιο απολαυστικές πόζες.

giannis-vardis-3.jpg
giannis-vardis-2.jpg

Παράλληλα μαμά και κόρη πόζαραν στον φακό με το παγωτό τους.

skafida-vardis-paralia.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved