Υπόθεση Μαντλίν: Έρχονται οι πρώτες συλλήψεις

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν που εξαφανίστηκε το Μάιο του 2007.

Υπόθεση Μαντλίν: Έρχονται οι πρώτες συλλήψεις

Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, άνδρες της βρετανικής αστυνομίας καταφθάνουν στην Πορτογαλία, όπου σε συνεργασία με την αστυνομία, είναι έτοιμοι να συλλάβουν τους τρεις άνδρες, που θεωρούνται βασικοί ύποπτοι. Πρόκειται για διαρρήκτες οι οποίοι, όπως βρέθηκε από την έρευνα, έκαναν πολλές κλήσεις μεταξύ τους την ώρα που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχει σταλεί δεύτερο επίσημο αίτημα στην αστυνομία της Πορτογαλίας, από την Εισαγγελία Υπηρεσιών, αυτήν την εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ABC, εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ.

Οι τρεις ύποπτοι, είχαν διαρρήξει ένα άλλο δωμάτιο στο θέρετρο Πράια ντα Λουζ, ενώ κοιμόταν μέσα ένα παιδί το οποίο άρχιζε να φωνάζει. Μόλις μπήκαν μέσα οι γονείς του, εκείνοι είχαν ήδη φύγει.

Το περιστατικό τότε η πορτογαλική αστυνομία δεν το είχε συνδέσει με την υπόθεση της μικρής, κάτι όμως το οποίο είχε δυσαρεστήσει τους βρετανούς, οι οποίοι από τη μεριά τους θεωρούσαν ότι είχε άμεση σχέση. Τότε οι δύο αρχές δεν κατάφεραν να συνεργαστούν για αυτό και δεν είχαν προβεί σε συλλήψεις.

Τον περασμένο Ιούλιο πάντως όταν η Σκότλαντ Γιαρντ αποφάσισε να επανεξετάσει την υπόθεση, ο επιθεωρητής της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, Άντι Ρεντγουντ πίστευε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι ζωντανή.

«Δεν υπάρχει καμία σαφής απόδειξη ότι η Μαντλίν είναι νεκρή, έτσι με αυτή τη βάση θεωρώ και πιστεύω ότι μπορεί να είναι ακόμη ζωντανή», είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα οι γονείς της Μαντλίν περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις, ενώ ο εκπρόσωπός τους αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved