Μάνος Παπαγιάννης: Τα οικογενειακά βάρη του καλοκαιριού

Οι απίθανες καλοκαιρινές φωτογραφίες της οικογένειας Παπαγιάννη.

Μάνος Παπαγιάννης: Τα οικογενειακά βάρη του καλοκαιριού

Μάνος Παπαγιάννης, Αγγελική Δαλιάνη, Λυδία και Νικήτας Παπαγιάννης

Ο Μάνος Παπαγιάννης έχει χιούμορ. Για την ακρίβεια πολύ χιούμορ. Αυτό με ευκολία μπορεί να το διακρίνει κανείς αν ρίξει μια ματιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Χιούμορ που έχει κληροδοτήσει και στον μικρό του, γιο, Νικήτα. Κάθε φορά που αναρτά ένα βιντεάκι με τον μικρό Νικήτα, όλοι οι διαδικτυακοί του φίλοι σχολιάζουν το ταλέντο του και το πως ο μικρός είναι «γεννημένος ηθοποιός». Πώς να μην είναι όμως, αφού δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί είναι οι γονείς του.

https://www.instagram.com/reel/Cti7yDwAT6E/

Να σας θυμίσουμε ότι και η σύζυγός του Μάνου Παπαγιάννη, Αγγελική Δαλιάνη είναι ηθοποιός και μαζί έχουν ακόμη ένα παιδί, μια κόρη, τη Λυδία.

Τα καλοκαιρινά οικογενειακά βάρη

Ο Μάνος Παπαγιάννης είναι ένας από εκείνους τους μπαμπάδες που δεν φοβούνται να κουβαλήσουν τα φουσκωτά και όλα τα συμπράγκαλα της παραλίας στην πλάτη. Αυτό έδειξε για ακόμη μια φορά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

manospapagiannis_kalokairi.jpg

Μάνος Παπαγιάννης

Και λέμε για μια ακόμη φορά γιατί και στο παρελθόν έχει κάνει αντίστοιχες αναρτήσεις, με τον ίδιο να κουβαλά τα πάντα στην παραλία για την οικογένειά του.

manospapagiannis_sumprakala.jpg

Μάνος Παπαγιάννης

Είναι επίσης και από εκείνους τους μπαμπάδες που θα χτίσουν κάστρα στην άμμο ή που θα δεχτούν να καλυφθούν με άμμο από την κορυφή ως τα νύχια.

https://www.instagram.com/p/BYQrforg9ej/
manospapagiannis_1.jpg

Μάνος Παπαγιάννης

manospapagiannis_20.jpg

Μάνος και Λυδία Παπαγιάννη

Είναι από εκείνους τους μπαμπάδες που θα πάρουν αγκαλιά τα παιδιά τους και θα παίξουν στα κύματα.

manospapagiannis_me-nikita.jpg

Μάνος και Νικήτας Παπαγιάννης

manospapagiannis_manos-kai-lydia-papagianni.jpg

Μάνος και Λυδία Παπαγιάννη

Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες της οικογένειας Παπαγιάννη

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Οι τέσσερίς τους είναι αρκετά δεμένοι και περνούν όμορφες στιγμές μαζί. Στιγμές που συχνά μοιράζονται στα social media. Φέτος η οικογένεια πέρασε μερικές ημέρες στην Αίγινα. Φωτογραφίες δημοσίευσε τόσο ο Μάνος Παπαγιάννης όσο και η Αγγελική Δαλιάνη.

https://www.instagram.com/reel/CtyVbgZvNjK/

«Ναός Αφαίας στην Αίγινα!!!!», έγραψε ο γνωστός ηθοποιός κάτω από τις φωτογραφίες που τους έδειχναν να επισκέπτονται ένα από τα ωραιότερα αξιοθέατα που μπορεί να δει κανείς στο νησί -θησαυρό του Αργοσαρωνικού.

Μια σειρά από ίδιες φωτογραφίες ανήρτησε και η Αγγελική Δαλιάνη στον προσωπικό της λογαριασμό, σχολιάζοντας: «Η μαγεία της ιστορίας, της μυθολογίας, της αρχιτεκτονικής και της ενέργειας!!!

***Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί μία από τις κορυφές ενός από τα ιερά τρίγωνα της αρχαιότητας, που οι αρχαίοι Έλληνες φρόντιζαν να τηρούν όταν πρόκειται για την αρχιτεκτονική και ενέργεια ενός ναού».

Αυτές όμως δεν ήταν οι μόνες αναρτήσεις που έκαναν από το νησί του Αργοσαρωνικού. Δείτε μερικές ακόμη αναρτήσεις τους παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved