Μαρία Τζομπανάκη: Τρυφερές φωτογραφίες του γιου της από την παιδική του ηλικία

H Μαρία Τζομπακάκη με τον γιο της.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης δεν έχει αλλάζει πολύ.

Η Μαρία Τσομπανάκη δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες φωτογραφίες του γιου της, Ορφέα Αυγουστίδη.

Αφορμή ήταν τα γενέθλιά του και η μητέρα του επέλεξε να δημοσιεύσει στιγμιότυπα από την παιδική του ηλικία γράφοντας: «Ο ήλιος εζωγράφισε το γαιτανόφρυδο σου !γυιέ μου!Να ζήσεις!».

Όπως θα δείτε ο ηθοποιός δεν έχει αλλάξει δραματικά από όταν ήταν έφηβο αγόρι μέχρι σήμερα που έκλεισε τα 38!

Διατηρεί ακόμα αυτό το ζεστό χαμόγελο και την ευγενική ματιά.

Η σχέση του Ορφέα Αυγουστίδη με τη μητέρα του

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είχε μιλήσει στην εκπομπή «Ελένη» για την οικογένειά του, την πατρότητα και την μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη.

«Αυτή η περίοδος είναι η πιο όμορφη στην ζωή μου, γιατί έχει γίνει η μεγάλη αλλαγή, η δημιουργία οικογένειας. Είναι τεράστια η ευθύνη που αναλαμβάνεις να καθοδηγήσεις και να συστήσεις τον κόσμο στο παιδί σου», είχε πει χαρακτηριστικά.

Για τις σχέσεις και τη επαγγελματική συνεργασία με την μητέρα του, Μαρία Τζομπάνακη ανέφερε ο Ορφέας Αυγουστίδης: «Είναι πολύ γλυκό και όμορφο να συνεργάζομαι με τη μητέρα μου, περάσαμε από στάδια».

«Στην πορεία αρχίσαμε να το απολαμβάνουμε σαν να είναι ακόμα πιο μοναδικό. Είμαι φίλος με τη μητέρα μου πια. Περάσαμε την αμφισβήτηση , την απομάκρυνση, τα όρια. Είναι πολύ δοτική, αγαπησιάρα και μαλακή», αποκάλυψε για την μητέρα του.

Τέλος, για τον γάμο του ανέφερε: «Μοιράστηκα το γάμο μου με τον κόσμο γιατί δεν μπορούσα να το αποφύγω. Ο γάμος και η βάφτιση ήταν μια μέρα μεγάλης χαράς με αγαπημένους φίλους και περάσαμε υπέροχα».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved