Ντορέττα Παπαδημητρίου: Με τον γιο της για ψώνια

Ο Φίλιππος εντυπωσιάζει για ακόμα μια φορά με το ύψος του.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Με τον γιο της για ψώνια

H ηθοποιός με τον γιο της Φίλιππο.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε ακόμα μια φωτογραφία με τον γιο της, Φίλιππο.

Αυτή τη φορά πήγε για ψώνια μαζί του και απαθανάτισε τη στιγμή.

Και φυσικά δεν γίνεται να μη σχολιάσουμε πόσο ψηλός είναι ο 17χρονος γιος της.

doretta-papadimitriou-me-gio1.jpg

Η σχέση με τους γιου της

Η ηθοποιός έχει ακόμα έναν γιο, τον Διονύση ο οποίος σπουδάζει στην Κύπρο. Ως μητέρα φοιτητή, νιώθει πολύ περήφανη, παρότι της λείπει.

doretta-papadimitriou-gios-(1).jpg

Με τον Διονύση στο αεροδρόμιο.

Ωστόσο, είναι της άποψης ότι τα παιδιά πρέπει να ανοίγουν τα φτερά τους και να χαράσσουν τη δική τους πορεία γνωρίζοντας ότι η οικογένεια είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

papadimitriou-doretta-oikogeneia.JPG

Με τους γιους της και την αδελφή της.

«Ανέκαθεν ήταν αυτός ο στόχος μου, σε σχέση με τα παιδιά, να τους μεγαλώσω με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχουν τη δύναμη να πατήσουν στα πόδια τους και ν' ανοίξουν τα φτερά τους. Θέλω τα αγόρια μου να γίνουν δύο άντρες ανεξάρτητοι, με εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, στις επιλογές και στο αποφάσεις τους, αλλά ταυτόχρονα, επειδή είμαστε πολύ της αγκαλιάς, δεν έχουν χάσει αυτή την τρυφερότητα απέναντι στη μαμά τους», είχε πει χαρακτηριστικά σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν.

https://www.instagram.com/p/ClJHfAEIpEV

«Σέβομαι την ιδιωτικότητά τους»

Στην ίδια συνέντευξη η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε μιλήσει και για το αν παρεμβαίνει στην προσωπική ζωή των γιων της.

«Κουβεντιάζουμε, τα λένε, τους αφήνω να μου τα πουν όταν θέλουν, γιατί αν πάω να τους ρωτήσω εγώ κάτι, δεν θα μου πουν τίποτα. Έρχεται η στιγμή που έρχονται μόνοι τους όταν θέλουν και θα μου πουν. Δεν έχω τη διάθεση να τα ξέρω όλα, ούτε είμαι η μαμά που θα ψάξω για να μάθω, σέβομαι την ιδιωτικότητά τους, την προσωπική τους ζωή. Ελπίζω να έχουν τις βάσεις που χρειάζονται, θέλω να είναι άντρες με "Α" κεφαλαίο, να μην είναι μωρά, να είναι κύριοι. Δεν γίνεται να μου τα πουν όλα, κι εγώ στους γονείς μου δεν τα έλεγα όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved