Κέρδισε προσκλήσεις για την ταινία «Η Μικρή Γοργόνα» και παρακολούθησέ τη μαζί με τη Μαρίνα Σάττι!

Η αγάπη για τον κινηματογράφο σε φέρνει συχνά κοντά με το παιδί σου και σας έχει χαρίσει συναρπαστικές εμπειρίες θέασης, στιγμές συγκίνησης και γέλιου, «τροφή» για σκέψη και συζήτηση.

Κέρδισε προσκλήσεις για την ταινία «Η Μικρή Γοργόνα» και παρακολούθησέ τη μαζί με τη Μαρίνα Σάττι!

Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που θέλεις να ενημερώνεσαι τακτικά για όλες τις νέες κυκλοφορίες που αξίζουν την προσοχή σας, δηλαδή τις ταινίες που θα προσφέρουν στο παιδί ανεκτίμητα ερεθίσματα και σε εσένα μία αφορμή για να γίνεις και πάλι παιδί! Μία από αυτές τις ταινίες, λοιπόν, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες των κινηματογράφων στις 25 Μαΐου από τη Feelgood Entertainment και πρόκειται για την εντυπωσιακή, live action μεταφορά της διαχρονικής ταινίας της Disney «Η Μικρή Γοργόνα». Και αν δεν το γνώριζες, να σου πούμε ότι η ταλαντούχα τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι, έχει δανείσει τη φωνή της στην πρωταγωνίστρια της ταινίας, για την ελληνική μεταγλώττιση!

Ναι, κατάλαβες πολύ καλά! Το αγαπημένο παραμύθι με πρωταγωνίστρια τη γοργόνα Άριελ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με ένα πολλά υποσχόμενο cast, το οποίο περιλαμβάνει τη Halle Bailey στον ρόλο της Άριελ, τον Javier Barden στον ρόλο του βασιλιά Τρίτωνα, τη Melissa McCarthy ως Ούρσουλα και τον Jonah Hauer-King ως πρίγκιπα Έρικ. Αν θέλεις, λοιπόν, να παρακολουθήσεις μαζί με το παιδί σου αυτήν την ταινία, μην παραλείψεις να δηλώσεις συμμετοχή στον μεγάλο μας διαγωνισμό στο Instagram.

Διότι έτσι, μπορεί να εξασφαλίσεις μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας «Η Μικρή Γοργόνα», στην οποία θα βρίσκεται το Mothersblog.gr, καθώς και η αγαπημένη τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι!

* Η Μαρίνα Σάττι συμμετέχει με την ευγενική παραχώρηση της Walnut Entertainment.

mikri-gorgona1.jpg

Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 16 Μαΐου έως και τις 18 Μαΐου. Για να δηλώσεις συμμετοχή, θα χρειαστεί να κάνεις follow τον λογαριασμό του Mothersblog.gr και τον λογαριασμό της Feelgood Entertainment στο Instagram, ενώ θα κάνεις mention δύο φίλες σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/CsTW-SzxvKg

Ακολούθησε τα βήματα και ίσως να είσαι εσύ μία από τις 50 τυχερές, που στις 24 Μαΐου θα παρευρεθούν μαζί με τη Μαρίνα Σάττι στην avant premiere της ταινίας «Η Μικρή Γοργόνα», η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Village Cinemas του εμπορικού κέντρου The Mall Athens και συγκεκριμένα στην αίθουσα 7 Vmax Sphera.

Λίγα λόγια για την ταινία

Η live action ταινία «Η Μικρή Γοργόνα» αποτελεί μία πιο σύγχρονη και «ζωντανή» μεταφορά της κλασικής ιστορίας που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε ως κινούμενο σχέδιο το 1989, ενώ θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες των κινηματογράφων στις 25 Μαΐου από τη Feelgood Entertainment. Η Άριελ, μία από τις κόρες του βασιλιά Τρίτωνα, είναι μία μικρή γοργόνα, η οποία λαχταρά να γνωρίσει τον κόσμο που υπάρχει πέρα από τον βυθό. Μία μέρα που περιπλανιέται στην επιφάνεια της θάλασσας, σώζει τον πρίγκιπα Έρικ από το ναυάγιο του καραβιού, στο οποίο εκείνος επέβαινε και τον ερωτεύεται. Έτσι, αποφασίζει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, ώστε να βγει στη στεριά, να γνωρίσει εκείνον και τη ζωή των ανθρώπων. Για να εκπληρώσει το όνειρό της, θα ζητήσει τη βοήθεια της μάγισσας Ούρσουλας, η οποία της προτείνει μία συμφωνία. Αυτό που δεν ξέρει η Άριελ όμως, είναι πως η συμφωνία της με την Ούρσουλα, θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της, αλλά και τη βασιλεία του πατέρα της. Πάτησε «play» στο trailer που ακολουθεί και ετοιμάσου για ένα συναρπαστικό, περιπετειώδες «ταξίδι» στα βάθη του ωκεανού!

Mπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους συμμετοχής εδώ:

Όροι διαγωνισμού
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved