Scarlett Johansson: Η ηλικία των παιδιών που τη δυσκόλεψε

Τι είπε για τη μητρότητα και την καριέρα της.

Scarlett Johansson: Η ηλικία των παιδιών που τη δυσκόλεψε

Η Scarlett Johansson στην ταινία Black Widow Instagram @ black.widow

Η Scarlett Johansson είναι μητέρα δύο παιδιών, της 8χρονης Rose Dorothy Dauriac και του 2 ετών Cosmo.

Για την εμπειρία της μητρότητας μίλησε στο podcast "The Skinny Confidential Him & Her " αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ποια ηλικία θεωρεί την πιο δύσκολη ( μέχρι τώρα τουλάχιστον) αλλά κι αν έχει καταφέρει να ισορροπήσει καριέρα και μητρότητα.

« Η ηλικία των τριών είναι πραγματικά δύσκολη. Θυμάμαι την κόρη μου όταν ήταν 2 ετών να λέω πόσο τέλεια ήταν. Και τότε έγινε 3 και ήταν σαν να ήμουν σε μια συναισθηματικά καταχρηστική σχέση. Είναι τρελό», είπε χαρακτηριστικά.

Η Johansson πρόσθεσε ότι η κόρη της βίωσε «πολύ έντονες συναισθηματικές εναλλαγές» και η συμπεριφορά της δεν ήταν αυτή που περίμενε από ένα 3χρονο παιδί.

Αντίθετα, η ανατροφή του γιου της που γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2021 ήταν πολύ πιο εύκολη. «Το να έχεις ένα μωρό είναι τόσο όμορφο. Είναι τόσο χαριτωμένα. Κάθονται εκεί, σε αγαπούν και αυτό είναι όλο. Παίρνεις, όσο αγάπη από αυτά, ενώ σε πιάνει πολλή θλίψη με τα νήπια. Ο,τι κάνεις δεν είναι σωστό, κι αυτό είναι δύσκολο», παραδέχτηκε.

https://www.instagram.com/p/CUvCq2stEbu

Καριέρα και μητρότητα

Όταν ρωτήθηκε πώς εξισορροπεί τη μητρότητα με την καριέρα πλήρους απασχόλησης, η Johansson έσπευσε να πει ότι «δεν υπάρχει ισορροπία». Η διάσημη ηθοποιός βάζει την οικογένειά της πρώτη, προσαρμόζοντας ανάλογα το πρόγραμμα εργασίας της. Τα τελευταία χρόνια, αυτή η απόφαση έχει γίνει πιο εμφανής στον τρόπο με τον οποίο ο επιλέγει τις ταινίες που συμμετάσχει. Εάν ένας συγκεκριμένος ρόλος της απαιτεί να είναι πολύ μακριά από την οικογένειά της για μεγάλο χρονικό διάστημα, είτε αρνείται τον ρόλο είτε κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να έχει μαζί τα παιδιά της.

«Τώρα που η κόρη μου είναι μεγαλύτερη, πραγματικά δεν δουλεύω με τον ίδιο τρόπο που δούλευα όταν ήμουν, 25 ετών».

Ενώ η ανατροφή δύο παιδιών είχε άμεση επιρροή στην πορεία της καριέρας της τα τελευταία χρόνια, η ηθοποιός είπε η δημιουργία οικογένειας τη βοήθησε να βάλει σε τάξη διάφορα κομμάτια της ζωής της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved