Διαγωνισμός: Κέρδισε συλλεκτικά t-shirt και δώρα από το «Super Mario Bros-Η ταινία»

Τι θα έλεγες, λοιπόν, να έπαιρνες το μικρό σου και να πηγαίνατε μαζί στο πλησιέστερο σινεμά, ώστε να του σύστηνες τους παιδικούς σου φίλους;

Διαγωνισμός: Κέρδισε συλλεκτικά t-shirt και δώρα από το «Super Mario Bros-Η ταινία»

Αν σου ζητούσα να φτιάξεις ένα «τοπ 10» με τους ήρωες που σε μεγάλωσαν, σου κράτησαν την καλύτερη παρέα όταν ήσουν παιδί και έχεις περάσει μαζί τους τις πιο διασκεδαστικές ώρες, σε ποια θέση θα έβαζες τον Super Mario και τον δίδυμο αδερφό του, τον Luigi;

Διότι αν ήσουν μία από εμάς, που ο ελεύθερος χρόνος μας μετά το σχολείο, μας έβρισκε συνήθως να πατάμε με λαχτάρα κουμπιά, μαζεύοντας νομίσματα και μανιτάρια, πηδώντας από τουβλάκι σε τουβλάκι και ιππεύοντας… δεινόσαυρους, τότε να ξέρεις πως πλέον έχεις τη δυνατότητα να συναντήσεις ξανά τον αγαπημένο σου παιδικό φίλο και τον αδερφό του, αυτήν τη φορά μέσα από τη μεγάλη οθόνη.

Βλέπεις, ο Mario, ο Luigi, η χαριτωμένη πριγκίπισσα Peach, ο δεινόσαυρος Yoshi και η παρέα τους, δίνουν ξανά ραντεβού με μικρά και… μεγάλα παιδία στις 6 Απριλίου, δηλαδή την ημέρα που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες των κινηματογράφων από την Tanweer, η νέα ταινία το «Super Mario Bros-Η ταινία»!

Τι θα έλεγες, λοιπόν, να έπαιρνες το μικρό σου και να πηγαίνατε μαζί στο πλησιέστερο σινεμά, ώστε να του σύστηνες τους παιδικούς σου φίλους;

Αν η σκέψη και μόνο σε ενθουσιάζει, να ξέρεις πως τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ! Διότι από τις 6 έως και τις 10 Απρίλιου μπορείς να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό στο Instagram του Mothersblog.gr και να διεκδικήσεις συλλεκτικά t-shirt και κονκάρδες από το νέο έργο «Super Mario Bros-Η ταινία».

https://www.instagram.com/p/CqsbP4Gsq1L

Πιο αναλυτικά, για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας, θα χρειαστεί να κάνεις follow τον λογαριασμό του Mothersblog.gr και τον λογαριασμό της Tanweer στο Instagram, καθώς και να κάνεις tag δύο φίλες ή φίλους σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση. Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι και εσύ στις 11 τυχερές και τους τυχερούς, που θα κερδίσουν από ένα συλλεκτικό παιδικό t-shirt από την ταινία ή δύο κονκάρδες, μία Good Guys και μία Bad Guy.

mario-diagonismos.jpg

Δώρα διαγωνισμού

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Μπες σήμερα κιόλας στο Instagram για να δηλώσεις συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό που κληρώνει μοναδικά, συλλεκτικά δώρα από τους αγαπημένους σου παιδικούς ήρωες. Στη συνέχεια, αναζήτησε τον κινηματογράφο και την προβολή που σε εξυπηρετεί καλύτερα, για να συστήσεις στο μικρό σου τους ήρωες των παιδικών σου χρόνων, μέσα από το έργο «Super Mario Bros-Η ταινία», που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 6 Απριλίου από την Tanweer.

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.

Όροι συμμετοχής
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved