Πασχαλινά Αβγά ΑΒ: Επιστρέφουν και φέτος γεμάτα γλύκα και αγάπη

Tα Πασχαλινά Αβγά της ΑΒ στηρίζουν το σπουδαίο έργο της Αμυμώνης και ανοίγουν την καρδιά μας σε ένα μέλλον γεμάτο ελπίδα.

Πασχαλινά Αβγά ΑΒ: Επιστρέφουν και φέτος γεμάτα γλύκα και αγάπη

Πόση γλύκα, πόση αγάπη, πόση ελπίδα μπορεί να χωράει σε ένα σοκολατένιο πασχαλινό αβγό; Αμέτρητη θα πούμε εμείς, καθώς και φέτος η ΑΒ Βασιλόπουλος για έβδομη συνεχή χρονιά πραγματοποιεί τον θεσμό του δικού της μοναδικού Πασχαλινού Αβγού για καλό σκοπό!

Στολισμένα με τις πιο αισιόδοξες, πολύχρωμες και τρυφερές παιδικές ζωγραφιές από τα παιδιά των εργαζομένων της ΑΒ Βασιλόπουλος, τα φετινά Πασχαλινά Αβγά ΑΒ κυκλοφορούν ήδη σε δύο μεγέθη και τέσσερα διαφορετικά σχέδια, και γίνονται δικά μας 3,35€ και 4,75€ αντίστοιχα, ανάλογα με το μέγεθός τους. Με κάθε αγορά, δε, συνεισφέρουμε 0,30€ στην Αμυμώνη ενώ, όπως κάθε χρόνο, η ΑΒ Βασιλόπουλος διπλασιάζει το ποσό και προσφέρει ακόμα περισσότερη φροντίδα στα παιδιά, στηρίζοντας το πολύτιμο έργο του συλλόγου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Αμυμώνη είναι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με προβλήματα οράσεως και πρόσθετες αναπηρίες. Ο Σύλλογος, που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια από την ίδρυσή του, απαντά με προσωπική προσπάθεια και πρόνοια στην έλλειψη κατάλληλου εκπαιδευτικού πλαισίου για παιδιά με πολλαπλές αναπηρίες, διασφαλίζοντας το δικαίωμά τους τόσο στην εκπαίδευση όσο και στην αξιοπρεπή διαβίωσή τους. Φέτος λοιπόν η ΑΒ Βασιλόπουλος μας προσφέρει τη δυνατότητα να βοηθήσουμε το έργο της Αμυμώνης, προσφέροντας μια γλυκιά λιχουδιά στα αγαπημένα μας παιδιά. Κι είναι πράγματι υπέροχο το πώς τα συναισθήματα που μας γεννά η μεγάλη γιορτή του Πάσχα είναι εκείνα που καθρεφτίζονται στον θεσμό του Πασχαλινού Αβγού της ΑΒ, όπως η χαρά, ο ενθουσιασμός και φυσικά, η αγάπη.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved