Η Πέππα και τα Minions γίνονται τα πιο εντυπωσιακά πασχαλινά αβγά στα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Στα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ θα βρεις γλυκά για κάθε περίσταση, γλυκά που φτιάχνονται για να ευχαριστούν τις αισθήσεις και να ευφράνουν την καρδιά μας!

Η Πέππα και τα Minions γίνονται τα πιο εντυπωσιακά πασχαλινά αβγά στα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το φετινό Πάσχα, εσύ έχεις ήδη αρχίσει να κάνεις την έρευνα αγοράς σου. Βλέπεις, θέλεις να γνωρίζεις έγκαιρα ποιο θα είναι το εντυπωσιακό πασχαλινό αβγό που θα ενθουσιάσει το βαφτιστήρι σου, ποια νηστίσιμα γλυκά θα κάνουν πιο απολαυστική τη Μεγάλη Εβδομάδα και ποιοι λαχταριστοί «πειρασμοί» θα «απογειώσουν» τα λουκούλλεια, εορταστικά τραπέζια των ημερών.

Για να μην χάσεις πολύτιμο χρόνο, λοιπόν, ψάχνοντας πρωτότυπες προτάσεις που θα ενθουσιάσουν το βαφτιστήρι, τους καλεσμένους σου ή τους οικοδεσπότες των σπιτιών που θα επισκεφθείς, να ξέρεις πως στα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ θα βρεις τα εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία «παντρεύουν» με μοναδικό τρόπο την παράδοση με την τέχνη και προσφέρουν μία πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία, ακόμη και στον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Από νόστιμα σμυρνέικα κουλουράκια με μοναδικό άρωμα και γεύση, μέχρι αρωματικό πολίτικο τσουρέκι και από σοκολατένιo πασχαλινό αβγό Minions σε δροσερά παγωτίνια: Στα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ θα βρεις γλυκά για κάθε περίσταση, γλυκά που φτιάχνονται για να ευχαριστούν τις αισθήσεις και να ευφράνουν την καρδιά μας!

konstantinidis1.jpg

Απολαμβάνοντας την πιο γλυκιά πλευρά της νηστείας

Αν η φετινή Σαρακοστή σε βρίσκει να νηστεύεις, τότε να ξέρεις πως στα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ θα βρεις μία «πλούσια» γκάμα νηστίσιμων γλυκών, που υπόσχονται πως θα κάνουν ακόμη πιο απολαυστική την περίοδο της νηστείας, μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. Διαχρονικά, λατρεμένα ροξάκια που αγαπούν μικροί και μεγάλοι, μυρωδάτος χαλβάς σαπουνέ και σιμιγδαλένιος με «πινελιές» πορτοκαλιού ή σοκολάτας, πουράκια, καλτσούνια, βιεννέζικα και ένα ονειρεμένο vegan μαλακό και αφράτο γλύκισμα από νηστίσιμη πραλίνα σοκολάτας και τριμμένη καρύδα, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που αξίζει να δοκιμάσεις και να συστήσεις στους αγαπημένους σου.

konstantinidis2.jpg

Τα πασχαλινά αβγά που ανυπομονεί να λάβει το βαφτιστήρι σου φέτος

Θέλεις να χαρίσεις στο βαφτιστήρι σου ένα εντυπωσιακό πασχαλινό αβγό, το οποίο θα το θυμάται για μία ζωή; Τότε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ! Διότι εκεί θα βρεις τα πιο εντυπωσιακά πασχαλινά αβγά, στολισμένα με πολύχρωμο διάκοσμο, με αγάπη και μεράκι. Superman, Πέππα το Γουρουνάκι, Minions, πασχαλίτσες, ποντικάκια και μικροί πιγκουίνοι μεταμορφώνονται σε premium πασχαλινά αβγά, τα οποία καλύπτονται με ζαχαρόπαστα και είναι χάρμα οφθαλμών και γεύσης! Ωστόσο, η απόλαυση δεν σταματάει εδώ, αφού η φετινή έκπληξη είναι τα σοκολατένια αβγά με… περιεχόμενο, δηλαδή τα αβγά που είναι γεμισμένα με λαχταριστές μπουκιές σοκολάτας, οι οποίες θα εκπλήξουν μικρούς και μεγάλους. Τα συγκεκριμένα πασχαλινά αβγά είναι βέβαιο πως θα γίνουν ανάρπαστα, ενώ μπορείς να τα βρεις σε ένα από τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ή στην επίσημη ιστοσελίδα, όπου μπορείς να κάνεις online την παραγγελία σου!

konstantinidis3.jpg

Γλυκά δωράκια για αγαπημένους εορτάζοντες και πασχαλινές επισκέψεις

Υπάρχει κάποιος Λάμπρος, Θωμάς ή μήπως κάποια Αναστασία στη ζωή σου; Αν η απάντηση είναι «ναι», να ξέρεις πως για εκείνους που γιορτάζουν αυτές τις μέρες, δεν υπάρχει πιο απολαυστικό δώρο από ένα γευστικό γλυκό. Ποιο είναι αυτό; Ένα «πλούσιο» σοκολατένιο προφιτερόλ με αφράτα σου, μία ολόφρεσκη τούρτα Οreo, ένας κατακόκκινος κορμός Black Forest στο χρώμα της Λαμπρής, ένα μιλφέιγ πασπαλισμένο με άχνη ή μία αυθεντική, ανάλαφρη Πάβλοβα. Σε κάθε περίπτωση, ένα χάρτινο κουτί γεμάτο από παγωτίνια σε διαφορετικές γεύσεις και σχέδια, να είσαι σίγουρη πως είναι από όλους καλοδεχούμενο, εορτάζοντες και μη.

konstantinidis4.jpg

Αν θέλεις, λοιπόν, το φετινό Πάσχα να είναι το πιο γλυκό για εσένα και όσους αγαπάς, αρκεί να πραγματοποιήσεις μία επίσκεψη στα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ. Βλέπεις, αυτό είναι το σημείο εκκίνησης για ένα «ταξίδι» γεύσεων, το οποίο θα σε κάνει να μοιραστείς με τους κοντινούς σου ανθρώπους, χαμόγελα, αγκαλιές, απολαυστικές στιγμές και τραπέζια στρωμένα με αγάπη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved