Ουρακοτάγκος μαθαίνει πώς να θηλάζει από τη φύλακα απέναντί του

Ένα βίντεο που έγινε viral και όχι άδικα!

Ουρακοτάγκος μαθαίνει πώς να θηλάζει από τη φύλακα απέναντί του

Μαμά δείχνει σε έναν ουρακοτάγκο πώς να θηλάζει

Virginia Zoo/Twitter

Πολλές μαμάδες μπορούν να ταυτιστούν με τις δυσκολίες του θηλασμού, επειδή το έχουν περάσει και ξέρουν ακριβώς πώς είναι. Και αυτό ισχύει για όλες τις μητέρες. Ανθρώπους και ζώα.

Όταν ένας ουρακοτάγκος στον ζωολογικό κήπο Metro Richmond γέννησε το μωρό του αντιμετώπισε δυσκολίες με τον θηλασμό. Μέχρι που η φύλακας του ζωολογικού κήπου σκέφτηκε κάτι πανέξυπνο (και υπέροχο) να κάνει: να δείξει στον θηλυκό ουρακοτάγκο πώς να θηλάσει το μωρό του.

Σύμφωνα με τον ζωολογικό κήπο, το πρώτο μωρό του 14χρονου θηλυκού ουρακοτάγκου, της Ζoe, ταΐστηκε από τους φύλακες και το δεύτερο μωρό της, που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο, χρειάστηκε βοήθεια κατά τον θηλασμό. Τότε η Whitlee Turner, μια φύλακας του ζωολογικού κήπου ζήτησε άδεια για να θηλάσει το νεογέννητο γιο της μπροστά στη Zoe. Με αυτή την ιδέα ήλπιζε να μάθει η Zoe πώς να θηλάσει το μωρό της.

Ο υπεύθυνος του ζωολογικού κήπου συμφώνησε και έτσι η Turner πήρε τον γιο της, Caleb, μαζί.

«Φορούσα το σουτιέν θηλασμού και μπορούσα να δείξω στη Zoe πώς να θηλάσει το μωρό της», ανέφερε η Turner. «Ήθελα να δει όλη την διαδικασία επειδή οι ουρακοτάγκοι δεν φορούν σουτιέν. Ήθελα να μπορεί να δει το στήθος μου και να δει τον Caleb να ρουφά και να πίνει γάλα. Όλη την ώρα με κοιτούσε με περιέργεια!».

Μετά η Ζoe κατάφερε να θηλάσει το μωρό της για πρώτη φορά σε λιγότερο από 24 ώρες από τη στιγμή που είδε την φύλακα να θηλάζει τον γιο της μπροστά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved